'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Γυναίκα βιάστηκε κατόπιν δικαστικής εντολής!!!!!

Βιάστηκε κατόπιν δικαστικής εντολής, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μήνυσε τους βιαστές της και...


αποζημιώθηκε χρηματικά και ηθικά. Η Μουχτάρ Μάι από το χωριό Μιργουάλα της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν έδωσε μεγάλο αγώνα και... κέρδισε όχι μόνο το σεβασμό της διεθνούς κοινότητας, αλλά και την αγάπη του Νασίρ Αμπάς Γκαμπόλ, του αστυνομικού που είχε αναλάβει την προστασία της!

Ο 30χρονος αστυνομικός, αν και παντρεμένος, της εξομολογήθηκε τον έρωτά του και της έκανε πρόταση γάμου. Την απέρριψε πολλές φορές, αλλά τελικά υπέκυψε φοβούμενη ότι ο Νασίρ θα αυτοκτονούσε, ενώ της το ζήτησε και η πρώτη σύζυγός του. Ωστόσο, ο γάμος τους διαφέρει πολύ από το μοντέλο που γνωρίζουμε.

Το ζευγάρι μένει χωριστά. Η 37χρονη ακτιβίστρια δεν ήθελε να είναι στα πόδια της πρώτης συζύγου και γι’ αυτό εξακολουθεί να ζει στο πατρικό της, από όπου διευθύνει και το δημοτικό σχολείο θηλέων που έχει ιδρύσει. Ανάγκασε τον σύζυγό της να γράψει το πατρικό του στην πρώτη σύζυγο, να της παραχωρήσει επίσης ένα κομμάτι γης και να της παρέχει μηνιαίο εισόδημα ύψους 125 δολαρίων!

Τον ελεύθερο χρόνο της η Μουχτάρ τον αφιερώνει στην εκστρατεία κατά της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών. Η ιστορία του βιασμού της είχε συγκλονίσει τον πλανήτη, καθώς είχε διαταχθεί από το δικαστήριο του χωριού της ως ποινή για τη σχέση που τόλμησε να δημιουργήσει ο αδερφός της με κοπέλα ανώτερης κάστας.



http://dinatos.blogspot.com/2010/10/blog-post_2146.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου