'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Της αρνήθηκαν κατάθεση...!!!!


Μία νεαρή μουσουλμάνα που είχε κληθεί να καταθέσει για τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, υποχρεώθηκε από δικαστήριο της Βρετανίας, να αποκαλύψει το πρόσωπό της, προκειμένου να γίνει δεκτή η κατάθεσή της.


Δικαστήριο του Λάνκαστερ διέταξε μια έγκυο μουσουλμάνα να αφαιρέσει το κάλυμμα του προσώπου της ώστε να καταθέσει σε βάρος του βίαιου πρώην συντρόφου της.
Πρόκειται για την 36χρονη Τζορτίνα Ρίτσαρτς η οποία αρχικά το αρνήθηκε για θρησκευτικούς λόγους, αλλά στη συνεχεία συμφώνησε όταν οι δικαστές της είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να αποδεχτούν την κατάθεσή της αν δεν έβλεπαν τις εκφράσεις του προσώπου της.

Ο πρόεδρο του δικαστηρίου Λόουρενς Φόκνερ της είπε "Πρέπει να δούμε τις εκφράσεις του προσώπου σας για να εκτιμήσουμε την κατάθεσή σας" και συνέχισε προσθέτοντας "Αν αρνηθείτε να αφαιρέσετε το βέλο σας, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε την κατάθεσή σας"

Η νεαρή μουσουλμάνα, η οποίος βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έδωσε στοιχεία σε βάρος του πρώην σύντροφό Ισμαίλ Μανγκέρα, πίσω από μια οθόνη στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 30χρονο για κακοποίηση της πρώην συζύγου του.

Μετά την ακροαματική διαδικασία η νεαρή δήλωσε "Ήμουν λίγο δυσαρεστημένη που με υποχρέωσαν να βγάλω το βέλο μου. Τώρα αισθάνομαι ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου."


Πηγη : news247.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου