'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

«Βρόντηξε» επιταγή η ΑΕΚ!!!


Οι μπελάδες στην ΠΑΕ ΑΕΚ όπως φαίνεται δεν σταματούν, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση έδωσε στην Εφορία ακάλυπτη επιταγή!
Σύμφωνα με το «Goal», ο Πανιώνιος σφράγιζε επιταγές της ΑΕΚ με αφορμή τις ληξιπρόθεσμες δόσεις για τις μεταγραφές των Ραφίκ Τζεμπούρ και Γρηγόρη Μάκου.  

Η «Ένωση» είχε ένα χρονικό περιθώριο να τακτοποιεί τις εκκρεμότητές της και το έκανε χωρίς πρόβλημα.


Ωστόσο, αυτή τη φορά, η διοίκηση της ΑΕΚ έδωσε στην Εφορία επιταγή η οποία ήταν ακάλυπτη και το ύψος της φτάνει τα 350.000 ευρώ. Αυτή η εξέλιξη βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες τον σύλλογο.
TNSite: «Βρόντηξε» επιταγή η ΑΕΚ!

2 σχόλια:

  1. Διαβεβαιώνει η ΠΑΕ πως οι πληρωμές γίνονται κανονικά βάσει των ρυθμίσεων



    Κατηγορηματική ήταν η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ερώτηση του aek365.gr για δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σχετικά με τις ωφειλές της ΑΕΚ στην εφορία. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως σφραγίστηκε επιταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 350.000 ευρώ από την ΦΑΑΕ Αθηνών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν κατηγορηματική πως δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και διαβεβαίωσε σε ερώτηση που κάναμε πως όλες οι υποχρεώσεις προς την εφορία καλύπτονται κανονικά και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε καταβλήθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Μάλιστα στην ΑΕΚ απορούν για το τάιμινγκ του, ανυπόστατου όπως διαβεβαιώνουν, δημοσιεύματος την ημέρα που έρχεται στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή