'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μέχρι τώρα οι αποδείξεις στην εφορία χρησιμοποιούνταν για έκπτωση επί του εισοδήματος. Τώρα τις χρησιμοποιούμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε ηλίθιοι…..!!!!

Αφού αφήσαμε τους διεφθαρμένους να μας αρπάξουν τα πάντα, αφεθήκαμε ξανά  σε αυτούς να κάνουν «κάθαρση»! Τώρα περιμένουμε από αναξιόπιστους και διεφθαρμένους να μας σώσουν!
 
Μας χλευάζουν και μας κοροϊδεύουν και συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε και  ακόμη πιστεύουμε ότι έχουμε δημοκρατία!!!
 
Αφού λεηλάτησαν και ισοπέδωσαν στην κυριολεξία, με την εντολή του ΔΝΤ (ΔιεθΝείς Τοκογλύφοι) , όλα τα μικροβαλάντια των συνήθως αρμεγομένων τάξεων για να σώσουν μεγαλύτερα τοιαύτα, αλλά και τους ομοίους τους απατεώνες που καλύπτουν, αφού στράγγισαν κυριολεκτικά τον μικρομεσαίο πολίτη, εξακολουθούν να εφευρίσκουν επινοήσεις και πρακτικές ώστε να του αφαιρέσουν και την τελευταία ικμάδα ποιοτικής ζωής.
 
Η εφευρετικότητά τους στον τομέα αυτόν είναι ασύλληπτη, ύπουλη και πονηρή, βάζοντας συνεχώς παγίδες στον απροστάτευτο πολίτη.
 
Οι αποδείξεις λοιπόν. Αυτές που κάθε φορολογούμενος Έλληνας πολίτης είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει στην εφορία για να δηλώσει τον καταναλωτισμό του ή που εξόδευσε τα χρήματά του. Του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό και του λένε τόσα θέλουμε να εξοδεύσεις αλλιώς θα πληρώσεις και γι’ αυτό! Έτσι ισοπεδωτικά και θρασύτατα. 
 
Οι «κύριοι» που νομοθέτησαν τον εξαμβλωματικό αυτό νόμο «αποφάσισαν και διέταξαν»: Κάθε απόδειξη που δεν φαίνεται καλά, και δεν είναι υπεύθυνος ο φορολογούμενος γι’ αυτό, αλλά η μηχανή του εκδότη, θα πρέπει να γράφεται με στυλό από επάνω, αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή!! Παγίδα λοιπόν για χιλιάδες ανθρώπους, μιάς κάποιας ηλικίας, ασθενείς, πολυάσχολους και αφελείς!
 
Από τις αποδείξεις που πρέπει να προσκομιστούν στην εφορία, εξαιρούνται οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ, των εισιτηρίων κάθε μεταφορικού μέσου, λογαριασμοί επικοινωνιών, δηλαδή οι μεγάλες δαπάνες των νοικοκυριών και αυτές που αφαιμάσσουν το μεγαλύτερο μέρος του γλίσχρου προϋπολογισμού του μισθωτού και του συνταξιούχου. 
 
Δεν λαμβάνουμε υπόψη την περίπτωση που ο υπόχρεος έχει να εξοφλήσει επί μηνιαίας βάσεως δάνειο απόκτησης κατοικίας. Τότε θα πρέπει να πληρώσει το αδηφάγο κράτος για αυτήν την τολμηρότητά του! Ο νόμος αυτός επί πλέον απαγορεύει και την αποταμίευση στους Έλληνες! 
 
Αν δηλαδή κάποιος σώφρων οικογενειάρχης, σκεπτόμενος την μελλοντική του επιβίωση σκεφθεί π.χ. από τον μισθό του των 1.500 € και που έχει πληρώσει προκαταβολικώς τον φόρο του επί των αποδοχών του, να αποταμιεύσει τα 500 ή 400 €, τότε τι αποδείξεις θα παρουσιάσει στην εφορία αφού τα χρήματα αυτά δεν τα κατανάλωσε; 
 
Θα τιμωρηθεί λοιπόν για αυτή του την επιλογή από τους στυγνούς, αλητήριους, αχόρταγους, σκληρούς και απάνθρωπους καθεστωτικούς του σοσιαλισμού.
 
Τέτοια «θαύματα» γίνονται την σήμερον ημέρα. Διότι δεν έχουμε μόνο τους κοινούς κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου, που μας κλέβουν εν ψυχρώ, αλλά και τους μέγιστους απατεώνες της πολιτικής που επιθυμούν μάλιστα κλέβοντάς μας «νομίμως και ηθικώς», να μας σώσουν………  
 
http://syndesmos71.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου