'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μπίζνες στον Αστακό μέσω Κατάρ κάνει ο Εφραίμ!!!

Μετά το real estate, μεγάλες μπίζνες και στο χώρο της ενέργειας κάνουν ο ηγούμενος Εφραίμ και η παρέα της μονής Βατοπεδίου, σύμφωνα με δημοσίευμα...
της Real News.

Η περίφημη Rassadel θα βγάλει κι άλλα χρήματα από το δημόσιο τη στιγμή που η υπόθεση Βατοπεδίου εξετάζεται σε Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, καθώς είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland, μέλους της κοινοπραξίας APPC – Astakos Power Plan Consortium.

Η ανωτέρω κοινοπραξία έχει αδειοδοτηθεί από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για το έργο του Θερμοηλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού, στο πλαίσιο της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό. Η γερμανική εταιρεία σύμφωνα με τη Real News ιδρύθηκε το 2006 με έδρα τη Φρανκφούρτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ. Στη μετοχική της σύνθεση βρίσκεται Έλληνας επιχειρηματίας ο Ι. Σ. και η Rassadel καθώς και άλλοι επιχειρηματίες.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε στην Προανακριτική Επιτροπή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά και με το περιβαλλοντικό σκέλος της επένδυσης. Όπως λέει, είναι γνωστό ότι η επένδυση στον Αστακό ανέρχεται σε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ, με ανάλογα μεγάλα οφέλη φυσικά για τα μέλη της κοινοπραξίας και των εταίρων αυτής.


lamiareport.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_6911.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου