'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ακόμα δεν μάθαμε τον πρωθυπουργό που μας αποκαλούσε διεφθαρμένους.

Όλοι πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για να πληροφορηθούν το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας που ισχυριζόταν στον κ. Γιούνκερ ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό πρόβλημα γιατί «κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα».

Ήδη η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με γραπτό ερώτημα που απηύθυνε στον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του κ. Γιούνκερ, ζήτησε να μάθει επίσημα το όνομα του πιο πάνω Έλληνα πρωθυπουργού,....
αλλά δεν έχει λάβει προς το παρόν απάντηση. Πιστεύουμε πάντως, πως αν πιεστεί λίγο ο κ. Γιούνκερ θα το αποκαλύψει.

Αναρωτιόμαστε τι λαός είμαστε. Ψηφίζουμε κάποιον και τον τιμούμε με τον τίτλο του πρωθυπουργού, παραδίδοντας τις ζωές μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας στα χέρια του και εκείνος μας θεωρεί διεφθαρμένους και μας διαβάλλει στο εξωτερικό. Αν λοιπόν και τώρα δεν κάνουμε κάτι θα έχει δίκιο ο κάθε τέτοιος πρωθυπουργός, όχι μόνο να μας διαβάλλει αλλά μας κάνει και ακόμα χειρότερα.

Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία δεν έχουμε ξανακούσει για αρχηγό της κυβέρνησης οποιουδήποτε κράτους, ούτε καν για δικτάτορα, να πηγαίνει σε άλλους ηγέτες κρατών ή διεθνών οργανισμών και αντί να παρουσιάζει το λαό που τον τίμησε και τον εξέλεξε στο ύπατο αξίωμα, ως τον καλύτερο του κόσμου, άσχετα με το τι είναι ο λαός αυτός και το ποιος φταίει γι’ αυτό, εκείνος να τον διαβάλλει και τον κατηγορεί ως διαφθαρμένο. Μετά παραπονιόμαστε για τον τουρισμό, για την μη έλευση επενδύσεων κ.λ.π. Δηλαδή τι ήθελε να πει ο πρωθυπουργός αυτός προς τον κ. Γιούνκερ; ότι αυτός ήταν το αγλάισμα της τιμιότητας και ότι, όλη η άλλη χώρα ήταν διεφθαρμένη;

Μας συγχωρείτε, αλλά όταν εμείς λέμε ότι το «ψάρι βρομάει από το κεφάλι» και ότι αδίκως κατηγορούμαστε μεταξύ μας, όπως θέλει η προπαγάνδα του κάθε τέτοιου πρωθυπουργού, ότι δηλαδή ο λαός φταίει, έχουμε δίκιο. 

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αφυπνιστούμε και να πετάξουμε όλα αυτά τα υποκείμενα στη λήθη, ξαναδημιουργώντας το κράτος μας από την αρχή. 

Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου