'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Με εκρηκτικά δολοφονήθηκε η Αγγλίδα όμηρος...

Η 36χρονη Linda Norgrove, που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε ύστερα από την απόφαση ενός εκ των απαγωγέων της να πυροδοτήσει ζώνη με εκρηκτικά. 

"Σίγουρα σκοτώθηκε όταν πυροδοτήθηκε ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε ένας από τους απαγωγείς της", τόνισε πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί. 

"Τίποτε δεν μας κάνει να πιστεύουμε πως πυρά των αμερικανικών δυνάμεων προκάλεσαν τον θάνατό της", επισήμανε ο ίδιος αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται πως η Linda Norgrove, 36 ετών, είχε απαχθεί στην επαρχία Κουνάρ του Αφγανιστάν στις 26 Σεπτεμβρίου και εχθές (9/10) ανακοινώθηκε από τις βρετανικές αρχές η δολοφονία της, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση για τη διάσωσή της. 

Ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε το Λονδίνο είχαν αναφέρει ποιες δυνάμεις πραγματοποίησαν την επιχείρηση, αλλά, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη βρετανική κυβέρνηση, την επιχείρηση ανέλαβαν για λογαριασμό του ΝΑΤΟ τα αμερικανικά στρατεύματα. 

Οι Tαλιμπάν αρνήθηκαν κάθε ευθύνη για την απαγωγή της Βρετανίδας, μαζί με άλλους τρεις Αφγανούς, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου