'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Iσως το πιο ανθρώπινο ρουσφέτι στην ιστορία της πολιτικής μας ζωής...

Ο πρωθυπουργός άνοιξε κρεοπωλείο στο γιο της οικογένειας που ξεκλήρισαν οι βοσκοί στο Αγρίνιο



Ο πρωθυπουργός
Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε στο Αγρίνιο κρεοπωλείο στον Βασίλη Νικολόπουλο, το γιο ενός απο τους 5 κυνηγούς που δολοφόνησαν οι βοσκοί.
Η μητέρα του και η αδελφή του αυτοκτόνησαν πριν λίγους μήνες, καταπίνοντας εντομοκτόνο επειδή δεν μπορούσαν ν αντέξουν τη τραγωδία που τις βρήκε.

Τον μεγάλο γιο αυτής της οικογένειας,
τον Βασίλη Νικολόπουλο, ο πρωθυπουργός ... 
τον βοήθησε ν ανοίξει κρεοπωλείο για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

Την αποκάλυψη κάνει στο
"Πρώτο Θέμα", ο Φρίξος Δρακοντίδης.

Σας θυμίζουμε την ιστορία απο τα ρεπορτάζ των εφημερίδων>

Νέα τραγωδία στην Καμαρούλα στο Αγρίνιο, όπου αυτοκτόνησαν η μητέρα και η αδελφή του 16χρονου Αλέξη Νικολόπουλου, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2006 είχε δολοφονηθεί μαζί με άλλους τέσσερις κυνηγούς.
-Δεν μπορώ άλλο τη ζωή μου χωρίς τον μικρό μου τον Αλέξη. Θα σας βλέπω μαζί με τον Αλέξη από ψηλά. Σας ζητάω συγγνώμη…
Με αυτές τις λίγες λέξεις που κατάφερε να γράψει πάνω σε μια κόλλα χαρτί αποχαιρέτησε τα δυο της παιδιά, συγγενείς και φίλους και έπειτα πήρε τον δρόμο για το μακρύ ταξίδι δίχως επιστροφή για να συναντήσει και να αγκαλιάσει το 16χρονο αγόρι της, το οποίο της το στέρησαν στις 25 Νοεμβρίου του 2006 τα σκάγια της καραμπίνας που κρατούσε ο Διονύσης Φούκας.
Η μικρή της κόρη ένιωσε για μία ακόμη φορά τον θάνατο να φωλιάζει στο σπίτι τους και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει… Οταν αντίκρισε την μητέρα της νεκρή και διάβασε το σημείωμα, και η δική της ψυχή λύγισε και αποφάσισε να την ακολουθήσει με τον ίδιο τρόπο. Πήρε το ίδιο στυλό και έγραψε στον μεγάλο της αδελφό:
-«Βρήκα τη μαμά νεκρή. Δεν μπορώ άλλο αυτή τη ζωή, θα πεθάνω και εγώ. Βασίλη, να είσαι δυνατός και να προσέχεις».
Επειτα έκλεισε για πάντα τα δακρυσμένα μάτια της και ο ανείπωτος πόνος της έσβησε…
Τέσσερα χρόνια μετά το φρικτό πενταπλό φονικό του Αγρινίου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι οικογένειες των νεκρών κυνηγών ήρθαν αντιμέτωπες με μία ακόμη τραγωδία. Η 52χρονη Κατερίνα Καραθανάση και η 16χρονη κόρη της Κωνσταντίνα δεν άντεξαν τον άδικο χαμό του Αλέξη Νικολόπουλου, του μικρού της παρέας των πέντε κυνηγών τους οποίους δολοφόνησαν ο Διονύσης Φούκας και ο πατέρας του Λυσίμαχος και αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.
Η μητέρα ήπιε ένα φιαλίδιο ισχυρού εντομοκτόνου και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, ενώ η κόρη της που διάβασε λίγα λεπτά αργότερα το σημείωμα αποφάσισε να πάει μαζί της.. Ετσι ήπιε το δεύτερο φιαλίδιο που υπήρχε στο σπίτι.
Μάνα και κόρη βρήκε νεκρές, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας,
ο 20χρονος Βασίλης, ο οποίος και ενημέρωσε αμέσως τους συγγενείς και την αστυνομία. Το νεαρό παλικάρι είχε μεταβεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και έφτασε στο χωριό του, την Καμαρούλα, τα μεσάνυχτα. Μόλις μπήκε στο σπίτι είδε τη μητέρα του νεκρή στο κρεβάτι και την αδελφή του παγωμένη και πεσμένη στο πάτωμα.
Σ αυτό το παληκάρι-τον Βασίλη- ο πρωθυπουργός έκανε το ανθρώπινο ρουσφέτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου