'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Brad Pitt - Angelina Jolie ξανά μαζί στην οθόνη;


Η πρώτη τους κινηματογραφική συνεργασία πριν από χρόνια στο ''Mr and Mrs Smith'' οδήγησε σε μία θυελλώδη ερωτική σχέση, που εξελίχθηκε σε... ''γάμο''. 

Πέντε χρόνια μετά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθούν ξανά στο ίδιο πλατό. Για ποια ταινία;


Για το ''The Tiger'', που φέρει τη σεναριακή υπογραφή ενός από τους πλέον περιζήτητους και ικανούς σεναριογράφους του Hollywood, του Guillermo Arriaga (21 Γραμμάρια, Βαβέλ). Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η Angelina Jolie υπάρχει η πιθανότητα να συμεριληφθεί στο cast της ταινίας, όπου έχει ''κλείσει'' ήδη ο Brad Pitt.


Μέχρι στιγμής η Angelina δεν έχει υπογράψει, οπότε δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε ακόμα...


Η ταινία είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του John Valliant, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, με κεντρικό ήρωα έναν ακτιβιστή - φιλόζωο που βλέπει την ''ιδεολογία'' του να κλονίζεται όταν μία τίγρης αρχίζει να επιτίθεται σε κατοίκους ενός μικρού χωριού στη Σιβηρία.


Το εντυπωσιακό είναι ότι για τη θέση του σκηνοθέτη φαίνεται να έχει συμφωνήσει ο Darren Arronofsky, ο οποίος έχει επίσης στα σκαριά το Wolverine 2 και το Tales from the Gangster Squad.


Η τριπλέτα Pitt - Jolie - Arronofsky μοιάζει κάτι παραπάνω από ελκυστική, αλλά, όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2012, οπότε και η ταινία θα βγει στις αίθουσες.

Πηγη : nooz.gr

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου