'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ριάλιτι αίσχους...!!!!!

ολόκληρη η Ιταλία, είχε την ευκαιρία να το δει, πολλοί το έκαναν και θα το ξανακάνουν, άλλοι αποδοκίμασαν και πολλοί αγνόησαν από πεποίθηση ότι αποτελεί σκουπίδι της TV. 

 Πρόκειται για εκπομπή αστυνομικού περιεχομένου της που αποκάλυψε σε μητέρα το θάνατο και βιασμό της κόρης της, μπροστά στην κάμερα

Ανάμεικτες αντιδράσεις για τα όρια και τις ευαισθησίες των μέσων ενημέρωσης εγείρει η Ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, με πρωταγωνίστρια την τραγική μητέρα της 15χρονης Σάρα Σκάτσι που εξαφανίστηκε στις 26 Αυγούστου και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά  δολοφονήθηκε και στη συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο θείο της, Μικέλε Μισέρι.

Η εκπομπή "Chi l'ha visto", που εξέταζε την εξαφάνιση της 15χρονης, στην κρατική τηλεόραση RAI την πληροφόρησε, ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού της καθώς και την ομολογία του συζύγου της αδερφής της.

Η ζωντανή κάλυψη της τραγικής αυτής ιστορίας έγινε μετά από προτροπή της παραγωγής της εκπομπής που της είχε ζητήσει να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα από το σπίτι της αδερφής και του γαμπρού της, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η αστυνομία ανέκρινε τον γαμπρό της. Ο 53χρονος είχε καταφέρει να απομακρύνει τις υποψίες από το πρόσωπό του λέγοντας ότι την ώρα της εξαφάνισης της ανιψιάς του, είχε ακούσει το θόρυβο ενός αυτοκινήτου που απομακρυνόταν με μεγάλη ταχύτητα…Δώδεκα ώρες μετά  κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, λύγισε και ομολόγησε το έγκλημά του.

Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια Ιταλοί παρακολούθησαν την εκπομπή. Ενώ αυτή βρισκόταν σε εξέλιξη η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε στη μητέρα "Ένα από τα άτομα που ανακρίνονται φέρεται να έχει ομολογήσει". "Είναι αλήθεια;", ρώτησε η μητέρα, και η απάντηση που πήρε ήταν καταφατική.

Τότε κάποιος από την εκπομπή της είπε ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να πάει στο σπίτι της. Αγχωμένη, φοβισμένη και με σκυμμένο πρόσωπο  η μητέρα συγκατένευσε κι έφυγε.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου