'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΡΙΝΙΟ: 15 ρομά απείλησαν πατέρα με τα παιδιά του..

Σ
τις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας 37χρονος πατέρας μαζί με τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας 10 και 7 χρονών ,αφού τέλειωσαν την γυμναστική τους στο Στάδιο Αγρινίου βγήκαν απο την κεντρική πόρτα και κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο τους.

Τα παιδιά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και πριν προλάβει να μπεί ο πατέρας τον περικύκλωσαν 15 περίπου ρομά με απειλητικές διαθέσεις.Αρχισαν να τον απειλούν και να του ζητούν χρήματα.

Οταν εκείνος τους είπε οτι δεν έχει χρήματα μαζί του τον απείλησαν οτι θα του σπάσουν το αυτοκίνητο θα του πάρουν οτι έχει μέσα και το κάψουν."Λυπηθείτε τα παιδιά μου"τους είπε ο άνθρωπος και πράγματι δύο απο τους μεγαλύτερους ρομά έριξαν μια ματιά στο αυτοκίνητο και έιδαν τρομαγμένα τα δύο ανήλικα παιδάκια.Τότε έκαναν νόημα στους υπόλοιπους και αποχώρησαν.

Ο 37χρονος έκανε καταγγελία σε όλες τις αρμόδιες αρχές και ζητά να μάθει πως και απο ποιους προστατεύεται ο πολίτης.Μέχρι στιγμής την μόνη απάντηση που πήρε απο αρμόδιο ήταν"Μην ξαναπάς στο στάδιο.

Πήγαινε σε κάποιο ιδιωτικό προπονητικό κέντρο στην πόλη και πλήρωσε".Σωστά!Και αν οι ρομά μπούν στο σπίτι μας θα πάρουμε την ίδια απάντηση απο τους αρμόδιους"Ασε το σπίτι σου και πήγαινε να νοικιάσεις άλλο". 

Νίκος Κανής - δημοσιογράφος Μαχητή Αγρίνιο
http://dete.gr/news.php?article_id=14731

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου