'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο ηθοποιός που έσφαξε την μητέρα του δήλωσε: "Σκότωσα τον δαίμονα μέσα της" ...!!!

Ο Michael Brea , ο ηθοποιός που έπαιζε στην σειρά 'Ugly Betty', έχει μια εξήγηση για την δολοφονία της μητέρα του με ένα σπαθί: «Δεν σκότωσα αυτήν... Σκότωσα τον δαίμονα μέσα της..

'Σε μια τρομακτική συνέντευξη στην εφημερίδα NY Daily News, από την πτέρυγα των φυλακών στο νοσοκομείο Bellevue,ο Brea εξήγησε πώς ο Θεός ήρθε στον ύπνο του και του είπε ότι ήταν η τελευταία του μέρα στη Γη. 

Θυμάται πως έφυγε από το...διαμέρισμά του, επειδή ένας άνδρας προσπαθούσε να τον καταραστεί και όσο βρισκόταν στο τρένο για το Μπρούκλιν, εξήγησε 'Ένιωσα σαν τον Neo από το Matrix . Άρχισα να ακούω φωνές και ένα ισχυρό συναίσθημα. Ρωτούσαν για την διαφορά ανάμεσα στο μητέρα και στο μαμά... 

Ήταν ένα σημάδι. 'Μέχρι τη στιγμή που ο Michael επέστρεψε στο σπίτι του ήξερε ότι επρόκειτο να σκοτώσει τη μητέρα του. Όταν του ζήτησε να χύσει νερό από μια κατσαρόλα στην οποία είχε κοτόπουλο,ο Michael της επιτέθηκε με ένα σπαθί, πιστεύοντας ότι ένας δαίμονας είχε εισβάλει στην ψυχής της.

Ο Michael δήλωσε πως όσο έσφαζε την μητέρα του άκουσε την αστυνομία να χτυπάει την πόρτα φωνάζοντας του να ανοίξει την πόρτα αλλά ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και να τον σταματήσουν καθώς τα πνεύματα θα τον προστάτευαν και έτσι συνέχισε να την σφάζει.... 

Όπως δήλωσε ' Κανείς δεν μπορούσε να με σταματήσει. Έκανα το έργο του Θεού. '

(από news-piper, ishow
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου