'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Έρχονται ραβασάκια για πισίνες και σκάφη..

Αρκετές χιλιάδες ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσοι δεν δήλωσαν τις πισίνες αλλά και όσοι "βάφτισαν" τα κότερά τους επαγγελματικά.

Η ώρα του λογαριασμού έρχεται για τους περίπου 25.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν δήλωσαν τις πισίνες τους αλλά και για όσους μετέτρεψαν σε επαγγελματικά τα σκάφη αναψυχής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που δεν δήλωσαν τις πισίνες και οι οποίες βρέθηκαν μέσω ίντερνετ, θα λάβουν ειδοποιητήρια προκειμένου να πληρώσουν τους φόρους που αναλογούν, καθώς η πισίνα αποτελεί τεκμήριο, αλλά και προσαυξήσεις από την ημερομηνία κατασκευής της πισίνας.


Ειδοποιητήρια θα λάβουν επίσης και 75 ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής (ανάμεσά τους ελεύθεροι επαγγελματίες, εφοπλιστές, τραγουδιστές και αθλητές) που τα “βάφτισαν” επαγγελματικά για να αποφύγουν φόρους και δασμούς και να έχουν αφορολόγητο σε εφόδια όπως τα καύσιμα. Όσοι από αυτούς αρνηθούν να πληρώσουν θα διωχθούν για λαθρεμπορία, θα κατασχεθούν τα σκάφη τους ενώ θα δεσμευθεί και η περιουσία τους.


newsit
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου