'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Ληστές .. "Νίντζα" !!!

Σύγχρονους "Νίντζα" θύμιζαν οι Αλβανοί ληστές που με το πιστόλι αλλά κυρίως το μαχαίρι [φωτο] που χρησιμοποιούσαν προκαλούσαν τρόμο στα θυματά τους. 


Ευτυχώς όμως συνελήφθησαν στην περιοχή 

του Αλιβερίου, από Αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. 

Οι δυο (2) άνδρες υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 26 ετών τις βραδινές ώρες της 22-11-2010, στη Δάφνη Αυλωναρίου, μαζί με τρίτο συνεργό τους αγνώστων στοιχείων μέχρι τώρα, εισήλθαν ένοπλοι σε οικία ηλικιωμένων και αφού τους χτύπησαν με τα χέρια, τους εξανάγκασαν να τους παραδώσουν με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού μήκους 40 εκατοστών, χρήματα και χρυσαφικά.

Μετά τη σύλληψή τους, ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν κρυμμένα σε ψευδοροφή και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, εννέα (9) φυσίγγια, ένα (1) μαχαίρι μήκους 40 εκ. και ένα (1) αναισθητικό σπρέι. 

Οι παθόντες, αναγνώρισαν τους συλληφθέντες ως δράστες της ληστείας σε βάρος τους, καθώς και τα κατασχεθέντα όπλα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξή της. Να σημειωθεί πως την περασμένη Τετάρτη στο Αλιβέρι, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ζεύγους υπερήλικων ημεδαπών με σκοπό την ληστεία.

Αφού εξερεύνησαν τους χώρους στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από οικείο πρόσωπο των παθόντων την 11.35 ώρα της ιδίας ανευρέθη δεμένος και φιμωμένος ο σύζυγος, ενώ η σύζυγός του ανευρέθη νεκρή σε ύπτια θέση, χωρίς να φέρει εξωτερικές κακώσεις, κατάγματα ή ευρήματα στραγγαλισμού. Πιθανόν ο θάνατος της να οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο, βλέποντας τους ληστές να φιμώνουν και να δένουν τον άνδρα της.

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου