'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο Τομ Κρουζ συνάντησε την Αθηνά Ωνάση !!!

Ο
Τομ Κρουζ βρέθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της νέας υπερπαραγωγής Night and day, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την εκρηκτική Κάμερον Ντίαζ.

Οι δύο σταρ διέμεναν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Copacabana Palace, ένα αοπό τα ακριβότερα της βραζιλιανικής μεγαλούπολης. 
 
Την ίδια μέρα, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κατέφθασε και η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγό της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, για τους ιππικούς αγώνας Athina Onassis International Horse Show, τους οποίους όχι μόνο ήθελε να παρακολουθήσει αλλά και να φροντίσει ώστε η διοργάνωση να είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς, εφόσον φέρει το όνομά της. 

Αυτά τα δύο εξίσου λαμπερά events έφεραν κοντά, σύμφωνα με τη Real News, τον δημοφιλή ηθοποιό και τη «χρυσή» κληρονόμο καθώς όταν ο Τομ Κρουζ πληροφορήθηκε ότι η Αθηνά Ωνάση διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο, ζήτησε αμέσως να τη συναντήσει. 

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ είπε στην Αθηνά πως χρειαζόταν τη βοήθειά της για μια νέα ταινία που ετοιμάζει, της οποίας μάλιστα πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή. Η συγκεκριμένη ταινία θα έχει να κάνει αποκλειστικά με τα άλογα, γεγονός που από μόνο του σίγουρα θα ενδιέφερε τη Ωνάση. 

δete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου