'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης με επίθεση στον πρωθυπουργό από τους τρομοκράτες της "Μηδενικής Ανοχής"

Την επανεμφάνισή της έκανε με προκήρυξη σε ιστοσελίδα η τρομοκρατική οργάνωση Μηδενική Ανοχή.

Οι τρομοκράτες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στην οδό Αμερικής 10 στις 23 Νοεμβρίου.

Οι τρομοκράτες επικαλούνται μια φράση του Γερμανού φιλοσόφου Φ, Νίτσε "Πολύ προφυλάττεσθε, πολύ υποχωρείτε! Μα για να μεγαλώσει ένα δέντρο πρέπει να βγάλει σκληρές ρίζες, γύρω από σκληρά βράχια!"  ενώ ονοματίζουν εχθρό την αδιαφορία και την απολιτική στάση.

Οι τρομοκράτες εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά του ελληνεκινεζικού επιμελητηρίου για το «ξεπούλημα» όπως ισχυρίζονται, του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO. Προσωπική επίθεση εξαπολύουν και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλούν «αχυράνθρωπο του κεφαλαίου» ενώ επαληθεύουν τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων στην τρομοκρατία στέλνοντας «επαναστατικούς χαιρετισμούς» στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, στον Επαναστατικό Αγώνα, στη Σέχτα Επαναστατών και στη 17Ν.

Επίσης, η πρακτική τους να ταχτούν υπέρ των φυλακισμένων που κατηγορούνται για  συμμετοχή σε ένοπλες πολιτικές οργανώσεις αλλά και οι ύβρεις προς τα σώματα ασφαλείας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η οργάνωση να συνδέεται και με κακοποιά στοιχεία.

Η τρομοκρατική οργάνωση Μηδενική Ανοχή είχε «χτυπήσει» και τα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Π. Μελά  στις 6/2/2009 και τότε στην προκήρυξή τους είχαν απειλήσει με επιθέσεις αν ψηφιστεί η σύμβαση πώλησης του λιμανιού στην COSCO.


http://cosmo.gr/News/Hellas/299088.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου