'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Φόνος όπως... στη Μύκονο

Έγκλημα στην Πάτρα -σύμφωνα με πηγή του Crimes on air- το οποίο παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία με την δολοφονία στη Μύκονο του Μίμη Ζουγανέλη, στην οποία και πρωταγωνίστησε η στρίπερ και ερωμένη του από την Πολωνία. 

Και στην Πάτρα Θύμα έπεσε εισοδηματίας αλλά όχι του ιδίου μεγέθους. 

Την εξαφάνιση του Πατρινού είχε δηλώσει η αδελφή του από την περασμένη Τρίτη. Το μεσημέρι αστυνομικός της Ασφάλειας βρήκε τον νεκρό άνδρα 50 μέτρα από το πάρκινγκ του σπιτιού του στην οδό Αργινουσών. 

Στην αστυνομία τηλεφώνησε πανικόβλητη η αδελφή του 53χρονου, λέγοντας πως ο διαχειριστής την ειδοποίησε πως κάτω από το σπίτι υπήρχε παραβιασμένο το πολυτελές τζιπ μάρκας Mercedes του αγνοούμενου. Μέχρι τότε η γυναίκα πίστευε πως ο αδελφός της ίσως να έμπλεξε στην Ουκρανία όπου ταξίδευε πολύ συχνά απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες ως τουρίστας. 

Η αστυνομία αναζητά αν ο άνδρας συνήθιζε να φιλοξενεί στην Ελλάδα κάποια γυναίκα από την Ουκρανία. Το πτώμα του 53χρονου βρέθηκε σε γειτονικό αγρόκτημα και ο Ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως τα χτυπήματα στο κρανίο του, προέρχονται ή από τσεκούρι ή από σκεπάρνι. 

Το αξιοπερίεργο -όπως παρατήρησε στο Crimes on air 
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ- είναι πως δίπλα από τον νεκρό άνδρα υπήρχε παραβιασμένο το μικρό χρηματοκιβώτιο του, ένδειξη που ερμηνεύεται πως ίσως το κουβαλούσε μαζί του όταν έβγαινε ή έμπαινε στο διαμέρισμά του. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση οι δράστες αφού τον σκότωσαν στο πάρκινγκ να τον έσυραν μέχρι το αγρόκτημα και στη συνέχεια να του αφαίρεσαν τα κλειδιά, για να εισβάλουν στο σπίτι του. 

Ο 53χρονος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια και αν και διέθετε ένα απλό περίπτερο στην περιοχή Δεμένικα ήταν οικονομικά αναξάρτητος, ενώ το διαμέρισμά του στην περιοχή Εγλυκάδα είναι από τα καλύτερα της πόλης. Η αστυνομία δεν αποκλείει και την περίπτωση ο φόνος να σχετίζεται με οικονομικές διαφορές στο λαθρεμπόριο τσιγάρων.

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου