'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Διεκδικούν 1 εκατ. δολάρια για τον δολοφόνο της Μερσίνας Χαλβατζή

Έξι άτομα διεκδικούν το ένα εκατομμύριο δολάρια, το οποίο προσφέρει η πολιτεία της Βικτώριας, για να βρεθεί ο δολοφόνος της ομογενούς Μερσίνας Χαλβατζή.

Ανάμεσά τους και ο καταδικασθείς για διακίνηση ναρκωτικών δικηγόρος Άντριου Φρέιζερ, η μαρτυρία του οποίου ήταν καθοριστική για την καταδίκη σε ισόβια του κατά συρροή δολοφόνου Πίτερ Ντούπας.


Οι Αρχές της Βικτώριας θα περιμένουν 28 ημέρες, όταν θα λήξει η ημερομηνία υποβολής έφεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης εκ μέρους του Π. Ντούπας, πριν αποφασίσουν σε ποιους θα μοιράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.


Η οικογένεια Χαλβατζή είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ως το πώς θα μοιραστεί το ποσό.


«Ελπίζω, πάντως, κάποια από τα χρήματα να τα δώσουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς» είπε ο πατέρας του θύματος, Γιώργος Χαλβατζής.


Η Μερσίνα Χαλβατζή δολοφονήθηκε πριν από 13 χρόνια στο κοιμητήριο Φόκνερ της Μελβούρνης, όταν επισκέφθηκε τον τάφο της γιαγιάς της. Ο δολοφόνος της, Πίτερ Ντούπας, τον οποίο η δικαστής Χολιγουόρθ χαρακτήρισε «διαβολικό και ψυχοπαθή», καταδικάστηκε σε ισόβια.


Ο ίδιος έχει καταδικαστεί άλλες δύο φορές σε ισόβια για τον θάνατο ακόμη δύο γυναικών και είναι ύποπτος για τον θάνατο άλλων τριών.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου