'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μια σέξι χήρα αναστατώνει την «Πολυκατοικία»!!!!

Στον ρόλο της «καυτής» χήρας (Ηλέκτρα) που θα βάλει σε πειρασμό τον Τάκη (Γιάννη Τσιμιτσέλη) θα δούμε την Θεοφανία Παπαθωμά στην «Πολυκατοικία» του Mega!  

Οι τρεις ηθοποιοί μίλησαν για τους ρόλους τους, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Μιλώντας για τον ρόλο της στο περιοδικό «TV Zάπινγκ», η Θεοφανία δηλώνει: «αλλαγές στην εταιρεία ήθελε να κάνει η κακομοίρα η Ηλέκτρα, αλλά της προέκυψε ο έρωτας! Και μην φανταστείτε ότι είναι εξώλης... Δεν ξέρει η κοπέλα ότι ο νεαρός καλλιτέχνης συζεί με την Λουκία. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, άνθρωποι είμαστε».

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι παρακολουθεί «Ράδιο Αρβύλα» και «Το Νησί», ενώ από τα ριάλιτι μαγειρικής έχει παρακολουθήσει τόσο λίγο που δεν... θυμάται ποιο από τα δύο είδε!

Αποκαλύπτοντας τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της γνωστής σειράς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει στο περιοδικό πως αρχικά η Ηλέκτρα θα απολύσει τον Τάκη, όμως, θα καψουρευτεί και θα προκύψει συναισθηματικό δέσιμο. «Δεν προχωράει το θέμα γιατί υπάρχει και η Λουκία στο σπίτι αλλά και στο γραφείο. Βέβαια, σε κάποια φάση η ίδια θα τον σπρώξει στην αγκαλιά της χήρας», προσθέτει.

«Δεν μπορούσε να με προδώσει ο Τάκης, συμμαζεύτηκε το παιδί, καιρός δεν ήταν;», λέει από την πλευρά της η Βάσω Λασκαράκη, συμπληρώνοντας ότι περίμενε από τους σεναριογράφους να την χωρίσουν από το τηλεοπτικό της ταίρι. Πάντως και η Λουκία φέτος έχει γίνει διαφορετική, αφού φαίνεται πως αγάπησε λιγάκι παραπάνω τον Τάκη.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου