'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τρώγαμε ασταμάτητα...στο σπίτι του Λιτζέρη !!!!

Με κινέζικο και γιαπωνέζικο φαγητό την έβγαλαν οι τρεις υπουργοί (Βενιζέλος, Λοβέρδος και Μιλένα) μαζί με τους  8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο δείπνο που έγινε στο σπίτι του Δημήτρη Λιτζέρη, σύμφωνα με τους καλεσμένους του, το βράδυ των εκλογών.

Το ρεπορτάζ που γράφεται στην εφημερίδα real, έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και πριν απο λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιβεβαιώνοντας το δείπνο, επανέλαβε ότι ο ίδιος εγγυάται την ενότητα του κινήματος.

Ωστόσο οι υπουργοί και οι βουλευτές που μετείχαν στο δείπνο του κ. Λιτζέρη, έχουν θορυβηθεί απο τη δημοσιοποίηση της σύγκέντρωσης 11 βουλευτών που πρόσκεινται στον υπουργό άμυνας και τώρα σπεύδουν να πούν ότι δεν έγινε καμία αναφορά ούτε στο ΠΑΣΟΚ , ούτε στον Γ. Παπανδρέου, παρά μόνο στις αντιδράσεις που προκαλούνται απο το μνημόνιο. Το πιστεύετε;. 


Μάλιστα για να χαμηλώσουν τη σημασία του πολιτικού δείπνου, μερικοί εξ αυτών, σημείωναν ότι έφαγαν μέχρι "σκασμού" τις γαστρονομικές επιλογές της οικοδέσποινας - σύζυγος του κ. Λιτζέρη- που περιελάμβανε κυρίως ανατολικά πιάτα: σούσι, και κινέζικο, λευκό κρασί απο τη διπλανή κάβα της γειτονιάς και καναπεδάκια.

Οι βουλευτές τώρα που διέρρευσε στον τύπο το δείπνο, έχουν αρχίσει να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Ενώ οι περισσότεροι έχουν κλειστά τα κινητά τους για να μην τους παίρνουν τηλέφωνο από τις αντιδράσεις που σημειώνονται. Απο το Μαξίμου πάντως συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, δεν κρύβουν την ενόχλησή τους και το μόνο που προς το παρόν αρκούνται είναι να χαμογελούν ειρωνικά !!!


http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου