'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

"Φέσωσε" τον μπαμπά της 300 ευρώ για το Petville!!!!!

Το ποσό των 300 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν οι γονείς ενός 7χρονου κοριτσιού το οποίο έπαιζε παιχνίδια στο Facebook επί μια ώρα.
 
Η μικρή Megan από το Birminghamέπαιζε το αγαπημένο της παιχνίδι Petville ωστόσο ο μπαμπάς της, Mathew, δε γνώριζε πως ήταν επί πληρωμή. 
 
Μάλιστα, το κοριτσάκι έπαιζε στο προφίλ του πατέρα της επειδή ο πατέρας της έκρινε πως δεν ήταν σε κατάλληλη ηλικία για να έχει δικό της λογαριασμό.

Και καθώς η μικρή αγόραζε φανταχτερά ρουχαλάκια για το εικονικό κατοικίδιό της, ο λογαριασμός PayPal του μπαμπά ανέβαινε στα ύψη!

«Κάθισε δίπλα και έπαιζε το παιχνίδι. Μας ρώτησε τι φόρεμα να αγοράσει για το ζωάκι και εμείς της προτείναμε αγνοώντας ότι το πληρώναμε», είπε ο πατέρας.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δώσαμε τόσα χρήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά σκεφτήκαμε πως κάτι θα γινόταν», προσέθεσε ο Mathew.

«Οι γονείς πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις λεπτομέρειες του Facebook. Οι κανόνες ξεκαθαρίζουν πως όταν αγοράζει κάτι δεν αλλάζει.
 
Σε αυτήν την περίπτωση θα μιλήσουμε με την PayPal για να επιστραφούν τα χρήματα», είπε ο εκπρόσωπος του Facebook, Richard Appleton.

 
http://cosmo.gr/
http://anoixtomualos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου