'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

«Μυστικός δείπνος» Βενιζέλου με βουλευτές


Έντονες διεργασίες γίνονται στο ΠΑΣΟΚ όπως διαφαίνεται από το δείπνο που οργανώθηκε στο σπίτι του βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη, την επομένη του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. 

Στο δείπνο συμμετείχαν τρία μέλη της κυβέρνησης, ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews.


Παρόντες, επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας, Τόνια Αντωνίου και Γιώργος Λιάνης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας -που είχε στηρίξει ο Κώστας Λαλιώτης- Κώστας Βέρρας.


Στο δείπνο είχαν κληθεί και άλλοι βουλευτές, όπως ο Νίκος Σαλαγιάννης και ο Έκτορας Νασιώκας, δεν μπόρεσαν όμως να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.


Στη συζήτηση έγιναν «πιεστικές» ερωτήσεις προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί δεν διαχωρίζει την θέση του από τον Γ. Παπανδρέου ώστε να καταστεί ενεργός εσωκομματικός πόλος. Στο δείπνο ο Βενιζέλος «ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια ψυχρός, άγευστος και κυρίως ουδέτερος», αναφέρει η εφημερίδα.


«Φυσιολογικό να συναντούνται οι βουλευτές»

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι παρεβρέθηκε στο γεύμα, χαρακτήρισε όμως το γεγονός ως «αναγκαίο και φυσιολογικό».


«Είναι φυσιολογικό και αναγκαίο, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να συναντιόμαστε, να συζητούμε, να εκφράζουμε τους προβληματισμούς και την αγωνία μας για την πορεία του τόπου, γιατί υποχρέωση της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα υπό συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης. Και ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι και προσωπική μου υποχρέωση να συζητώ με τους βουλευτές μας. Αυτό είναι και χαρά μου, το έκανα, το κάνω και θα το κάνω γιατί έτσι στηρίζουμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και το έργο και την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=211676&cid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου