'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Βραζιλία - πλημμύρες: Βρέφος βρέθηκε ζωντανό μετά από 15 ώρες στα συντρίμμια...

Ενα αγοράκι έξι μηνών βρέθηκε ζωντανό έπειτα από 15 ώρες που πέρασε θαμμένο κάτω από τα συντρίμμια κατοικίας, η οποία καταστράφηκε από τις φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που πλήττουν τη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Το βρέφος, ο Νίκολας Μπαρέτο, βρισκόταν με τον πατέρα του στο σπίτι της γιαγιάς του στην πόλη Νόβα Φριμπούργκο, 140 χλμ. βόρεια του Ρίο, όταν ένας χείμαρρος λάσπης «κατάπιε» το οίκημα και ολόκληρη την περιοχή.

Και οι δύο θεωρούνταν νεκροί, ώσπου περίπου 15 ώρες μετά την καταστροφή βραζιλιάνοι πυροσβέστες - μερικοί εκ των οποίων συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης των θυμάτων του φονικού σεισμού στην Αϊτή πριν από έναν χρόνο - τους ανέσυραν από τα ερείπια σώους και αβλαβείς.


Επί 15 ώρες ο 25χρονος πατέρας, Ουέλινγκτον ντα Σίλβα Γκιμαράες, προστάτευε με το σώμα του το μωρό κάτω από τη τσιμεντένια οροφή που είχε καταρρεύσει χωρίς να τους καταπλακώσει. «Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες, προσθέτοντας ότι ο Νίκολας διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=378169&dt=14/01/2011#ixzz1B1rn9tCg
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου