'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αρνείται τη συμμετοχή του σε επεισόδιο με αλκοτέστ ο Δήμαρχος Πύργου!!

Μετά το διαδίκτυο, σήμερα ήταν η σειρά πολλών αθηναϊκών τηλεοπτικών & ραδιοφωνικών σταθμών να αναμεταδώσουν το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ρεπόρτερ", στο οποίο γινόταν λόγος για καταδίωξη και σύλληψη δημάρχου της Ηλείας και φίλου του δικηγόρου από την αστυνομία μετά από άρνηση τους να υποβληθούν σε έλεγχο αλκοτέστ.

Πριν από λίγο εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ επιστολή από τον δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, όπως επίσης και επιστολή απο τον δήμαρχο Πηνειού, πρώην δήμαρχο Γαστούνης, Αλέξη Καστρινό & τον δημοτικό σύμβουλο Πηνειού, πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γαστούνης και δικηγόρο στο επάγγελμα, Αθανάσιο Θεοδόση. Σας τις παραθέτουμε:

Επιστολή Μάκη Παρασκευόπουλου


Σχετικά με την εντελώς ανυπόστατη και ψευδή είδηση της εμπλοκής του Δημάρχου Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλου σε συμβάν με την Τροχαία την προηγούμενη Παρασκευή, ο Δήμαρχος Πύργου, απευθυνόμενος στα μέσα που ανάρτησαν το δημοσίευμα, δήλωσε τα εξής:


«Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα αναδημοσίευση πληροφορίας που προφανώς βασίζεται σε αδικαιολόγητο και κακόγουστο λάθος, σύμφωνα με το οποίο εμπλέκεται το όνομά μου σε συμβάν με την Τροχαία Υπηρεσία.


Αναφέρομαι σε αδικαιολόγητο και κακόγουστο λάθος αφού από πουθενά δεν προκύπτει οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός μου ούτε στο αρχικό –απολύτως ανακριβές- δημοσίευμα της εφημερίδας ΡΕΠΟΡΤΕΡ ούτε σε κανένα άλλο blog που αναδημοσίευσε αυτή την είδηση. Παρόλα αυτά, σε ορισμένα site εντελώς αυθαίρετα επιλέχθηκε η δημοσίευση της φωτογραφίας μου.


Είναι αυτονόητο ότι αναμένω διάψευση και τη δημόσια συγγνώμη.»




Επιστολή Αλέξη Καστρινού και Αθανάσιου Θεοδόση


Σε συνέχεια αβάσιμων δημοσιευμάτων - που είτε μας αναφέρουν ονομαστικά είτε μας φωτογραφίζουν, εμένα ως Δήμαρχο Γαστούνης (Αλέξης Καστρινός) και τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γαστούνης κ. Θεοδόση ως δικηγόρο - σχετικά με την εμπλοκή μας σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια του οποίου εμφανιζόμαστε να έχουμε συλληφθεί από την Τροχαία κατόπιν καταδίωξης, λόγω άρνησής μας να υποβληθούμε σε αλκοτέστ,


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή μας στο περιστατικό αυτό και παρακαλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια επανερχόμενοι στο συγκεκριμένο θέμα χρησιμοποιώντας την απάντηση που σας αποστέλλουμε.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας.


σ.σ. ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ: Στα "σχετικά άρθρα" οι αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν το χθεσινό ρεπορτάζ του iliatora.gr για το θέμα (η φωτογραφία του δημάρχου Πύργου αφαιρέθηκε σήμερα από την ιστοσελίδα που εμφανίζουμε στο 2ο παράδειγμα).


Αξίζει να επισημάνουμε πως ήδη από χθες ο κος Καστρινός, μιλώντας στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, διέψευσε την εμπλοκή του στο περιστατικό, ενώ μέχρι αργά χθες τη νύχτα δεν είχαμε κατορθώσει να επικοινωνήσουμε με τον κο Παρασκευόπουλο, παρά τις πολλές (πλέον των 15) κλήσεις στο κινητό του και τα μηνύματα στο κινητό και στο γραφείο του. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που μας συμπεριέλαβαν στους αποδέκτες των επιστολών τους, συμβάλλοντας έτσι στην πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας.


iliatoras.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου