'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ρουσφέτια, ψέματα και διορισμοί για Πάγκαλο!!

Νέες αποκαλύψεις για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έρχονται στο φως μέσα από τις κυριακάτικες εφημερίδες. 

Ο Θέμος Αναστασιάδης - που την προηγούμενη Κυριακή αποκάλυψε το "βασιλικό ρεβεγιόν" της οικογένειας Πάγκαλου- επιμένει και μέσα από το "Πρώτο Θέμα" κατηγορεί ευθέως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης αλλά και την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου King George ότι ψεύδεται!

"Κι όμως έμεινε δωρεάν στο βασιλικό ρεβεγιόν", αναφέρει η εφημερίδα και εμφανίζει δύο σχετικές μαρτυρίες και αποδείξεις. "Η Μαρι Δασκαλαντωνάκη συνέβαλε στην συγκάληψη", προσθέτει το δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι η μεγαλοξενοδόχος και ο πατέρας της κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον σύζυγό της κ. Νίκος Σηφουνάκη, αφού έχουν καταθέσει "παραπλανητικό πόθεν έσχες" για φορολογικούς λόγους!

Παράλληλα το "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος -που τόσο πολύ ενοχλείται από τα ρουσφέτια και τους κοπρίτες"- φρόντισε να διορίσει τον στενό συνεργάτη της συζύγου του, στο προσωπικό του γραφείο! Η εφημερίδα, αναφέρει ότι "το δεξί χέρι" της κ. Χριστίνας Χριστοφάκη κατά τη διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, "δήλωνε ασθενής στην υπηρεσία του για να συνοδεύει την κ. Παγκαλου στις περιοδέιες της και να μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια".

Ο Θεόδωρος Πακαλος πάντως απαντά μέσα από τη Real News ότι "δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην κυβέρνηση" ενώ ξεκαθαρίζει τι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του βουλευτών που "σπεύδουν να υιοθετήσουν ό,τι είναι ευχάριστο για τους ψηφοφόρους"!



http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου