'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Εκανε αντιπεριφερειάρχη... τον αδελφό του!

Ο
Διονύσης Ψωμιάδης θα αποτελέσει ισχυρό πόλο εξουσίας στην Περιφέρεια, και πολλοί προεξοφλούν πως θα είναι δύσκολη η συνεργασία του με τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απ. Τζιτζικώστα, με τον οποίο θα συστεγάζονται στον δεύτερο όροφο του παλιού κτιρίου της νομαρχίας. 

Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Ψωμιάδης είχε «κοπεί», με ηχηρή παρέμβαση του ίδιου του Α. Σαμαρά, από τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, για την οποία τον προόριζε ο αδελφός του. 

Ο Π. Ψωμιάδης τον επανέφερε με έμμεσο τρόπο, όπως αναμενόταν, αναθέτοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο, και μάλιστα επέλεξε να το ανακοινώσει χθες, τρεις μέρες πριν από την άφιξη του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Δ. Ψωμιάδης αναλαμβάνει πρώτος τη τάξει θεματικός αντιπεριφερειάρχης, με μια πλειάδα σημαντικών αρμοδιοτήτων. 

Θα προεδρεύει της Οικονομικής Επιτροπής και θα έχει -μεταξύ άλλων- τις αρμοδιότητες του σχεδιασμού της περιφερειακής πολιτικής, της εφαρμογής προγραμμάτων και έργων, της διεύθυνσης Οικονομικών της Περιφέρειας, των κινήτρων περιφερειακής ανάπτυξης, του χωρικού σχεδιασμού περιβάλλοντος, των συγκοινωνιακών έργων, του αθλητισμού, πολιτισμού και τουρισμού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος. 

Οι άλλοι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες θα είναι ο Ευθύμιος Φωτόπουλος με αρμοδιότητα την ανάπτυξη και ο Δημήτριος Ευθυμιάδης με αρμοδιότητα την Περιφερειακή Αγροτική Οικονομία και Κτηνιατρική. 


http://dete.gr/news.php?article_id=21818

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου