'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Βαριές κατηγορίες σε βάρος των πέντε

Βαριές κατηγορίες για τρεις κακουργηματικές πράξεις απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των πέντε συλληφθέντων τις δυο τελευταίες ημέρες, για υποθέσεις τρομοκρατίας. 

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρους και αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. 

Μία εκ των συλληφθέντων, 27χρονη Γερμανίδα, ζήτησε από την εισαγγελέα να μπορέσει σύντομα να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της.

Η δίωξη σε βάρος των νεαρών αφορά τις κατηγορίες της τρομοκρατικής οργάνωσης, άγνωστης μέχρι στιγμής, τρομοκρατικών πράξεων, που αφορά τα όπλα που εντοπίστηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι, και της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοκατοχής.

Και οι πέντε οδηγήθηκαν στην 19η τακτική ανακρίτρια από όπου έλαβαν προθεσμία για το πρωί της Δευτέρας για τις απολογίες τους.Στο μεταξύ, δόθηκαν από την αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα και στον Ταύρο. Πρόκειται για τους Χ. Τσιλιανίδη, Δ. Φέσσα, Δ. Δημτσιάδη, Σ. Τζίφκα.

Στα σπίτια, τα οποία νοίκιαζαν με πλαστά στοιχεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, φυσίγγια, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δελτία αστυνομικής ταυτότητας, σφραγίδες, πιστωτικές κάρτες και 4.000 ευρώ. 


http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου