'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Δήμαρχος απειλεί πολίτες που κακοποιούν τις συζύγους τους!!!

Με τα  μούτρα στα «βαθιά» φαίνεται  πως έπεσε μόλις ανέλαβε τα  καθήκοντά του ο δήμαρχος νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης!...
 
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε άρθρο του σε ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο, ανέλαβε προσωπικά να τα βάλει με τρεις τουλάχιστον «νταήδες» της περιοχής οι οποίοι κακοποιούν τις συζύγους τους!

Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε και στο δημοτικό ραδιόφωνο της Τρίπολης ότι, μέσα στις δύο εβδομάδες που ασκεί τα καθήκοντά του, δέχθηκε επώνυμες καταγγελίες από τρεις παντρεμένες γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τους συζύγους τους! Όπως του αποκάλυψαν, μάλιστα, αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους!


Ο  κ Μαρνέρης δήλωσε αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και απηύθυνε σαφή προειδοποίηση προς τους τρεις συζύγους και όποιον θελήσει να τους μιμηθεί:


«Προειδοποιώ τους “άνδρες” αυτούς ότι την επόμενη φορά δεν θα ανεχθώ τον βιασμό της κοινωνίας μας και θα εξαντλήσω την υποχρέωσή μου προς τις συγκεκριμένες γυναίκες ή οποιεσδήποτε άλλες, θα καταγγείλω δε τους βιαστές στον εισαγγελέα και στους πολίτες, γιατί εκτός των άλλων η αρρωστημένη αυτή συμπεριφορά δεν μας αρμόζει»!
PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου