'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

One night stand: Πως να το οργανώσεις!!!!

Τα κριτήρια επιλογής της παρτενέρ για το one-night stand είναι πολύ συγκεκριμένα και ευτυχώς ευδιάκριτα με γυμνό μάτι.

Εντόπισε το στόχο

Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ποια από τις υποψήφιες κόβεις ότι θα μπορούσε να σου κάνει το καλύτερο σεξ απόψε. Αυτό δε σημαίνει ότι θα στοχεύσεις ντε και σώνει την κουκλάρα του ρεβεγιόν, εκτός αν προσφερθεί οικειοθελώς. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου ότι δεν ψάχνεις ούτε για νύφη ούτε για σύντροφο, αλλά για κάποια με την οποία θα μοιράζεστε τουλάχιστον τις ίδιες απόψεις περί καλοπέρασης για το επόμενο δεκάωρο.
Προτεραιότητα έχουν εκείνες που δείχνουν φύσει και θέσει πρόθυμες για όλα. Εννοείται ότι Νο 1 στις προτιμήσεις σου είναι ένα αποκαλυπτικό θηλυκό με αφαιρετική ενδυματολογική αντίληψη, όχι μόνο γιατί γδύνεται πιο γρήγορα, αλλά και για την καλή της πρόθεση να σου δώσει ξεκάθαρη εικόνα των προσόντων που διαθέτει (υπολογίζεις πάνω κάτω από πριν τι παίρνεις…). Επίσης, πλεονεκτούν οι κεφάτες παρουσίες που δείχνουν να διασκεδάζουν και άρα έχουν όρεξη να περάσουν ακόμα καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για μια έμπειρη γκόμενα, η οποία ξέρει τι ακριβώς θέλει από σένα μια τέτοια μέρα. Αν συνδυάζει όλα τα παραπάνω και κάνει και σόλο εμφάνιση χρονιάρα μέρα, είναι η ιδανική.

Πως να το φέρεις τώρα;

Αν ακούσεις κάποιον να ισχυρίζεται ότι το one-night stand είναι εύκολη υπόθεση, τότε ή δεν το έχει κάνει ποτέ ή είναι μεγάλο ταλέντο. Καταρχήν γιατί είναι κάτι που, λόγω αντικειμενικών συνθηκών, το κάνεις ή τώρα ή ποτέ, άρα δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία, τουλάχιστον με μια συγκεκριμένη. Επίσης, σύμφωνα με έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου, η γυναίκα ένα ζόρισμα με το one-night stand το τραβάει, όχι τόσο επειδή πρόκειται για μια ερωτική επαφή αβέβαιη, χωρίς παρελθόν και μέλλον, αλλά γιατί δε γουστάρει να πάει με κάποιον που την περνάει για εύκολη.
Συνεπώς, ακόμα κι αν το attitude της φωνάζει «Πάρε με τώρα!», εσύ οφείλεις να της φέρεσαι με το γάντι, τουλάχιστον όσο είστε ακόμα όρθιοι και μπροστά σε κόσμο. Και πότε θα της το ζητήσεις; Ποτέ! Η ατάκα «Θες να κάνουμε one-night stand;» είναι το ίδιο γελοία με το ερώτημα «Θες να σε φιλήσω;» ενώ βρίσκεσαι σε απόσταση πέντε εκατοστών από το στόμα της και με τη γλώσσα σε ετοιμότητα. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται, εννοούνται. Στο σεξ της μιας βραδιάς η πορεία των πραγμάτων καθορίζεται μόνο από τα ένστικτα και ίσως γι’ αυτό να φαντάζει τόσο προκλητικό και περιπετειώδες. Τα καλά νέα είναι ότι 9 στις 10 φορές η πρόταση βγαίνει από γυναικεία χείλη. Η πιο σημαντική επιτυχία του άντρα στο one-night stand είναι να την οδηγήσει εκεί δίνοντάς της την εντύπωση ότι είναι δική της απόφαση.

Τελειώνοντας…

Αποστολή εξετελέσθη! Και τώρα τι γίνεται; Ντύνεσαι και φεύγεις; Είναι κι αυτό μια λύση, ωστόσο, όπως σε πολλές άλλες καταστάσεις, καλό είναι να κρατάμε κάποιους τύπους. Από τότε που το φαινόμενο «ξεπέτα» αναβαθμίστηκε σε one-night stand και κάποιοι άνθρωποι (καλή ώρα) άρχισαν να αναλύουν το ζήτημα με επιστημονικούς και ψυχολογικούς όρους, το σεξ της μιας βραδιάς απέκτησε κανόνες savoir faire. Όπως, λοιπόν, δε σηκώνεσαι από το τραπέζι όταν ο άλλος τρώει ακόμα, ομοίως εδώ δεν αποχωρείς σαν τον κλέφτη επειδή οι ορμόνες σου σταμάτησαν να σε ντοπάρουν.
Το 90% των αντρών μετά το σεξ περνά αυτό που ονομάζεται «μικρός χειμώνας», ο οποίος γίνεται πιο έντονος όταν αυτή που ξαπλώνει δίπλα τους είναι στην ουσία μια άγνωστη. Επειδή όμως, πάνω απ’ όλα, είσαι gentleman –με ή χωρίς ορμόνες–, οφείλεις να σταθείς στο ύψος σου και να αποχωρήσεις σαν κύριος. Κρίμα δεν είναι να ξεκινήσεις τη χρονιά με κατάρες;


Από το Playboy
http://www.dailyfucks.gr/?p=3984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου