'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πρόωρες εκλογές με λίστα προβλέπουν όλοι!!!!

"Φουντώνουν" τα σενάρια, που προέρχονται από διάφορες πλευρές, για πρόωρες εκλογές μέσα στην άνοιξη και μάλιστα πριν από τις 4 Απριλίου, προκειμένου αυτές να γίνουν με λίστα. 
 
Στη Ν.Δ., τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και στελέχη του κόμματος θεωρούν πολύ πιθανή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, λόγω της αδυναμίας του Γιώργου Παπανδρέου να συνεχίσει την εφαρμογή του Μνημονίου, δηλώνοντας πάντως απόλυτα έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης "φουλάρουν" τις μηχανές τους και κινητοποιούν το σύνολο των στελεχών τους, ώστε να μην αιφνιδιαστούν από τυχόν απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Η πιο πρόσφατη αναφορά στο θέμα είναι αυτή της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, η οποία χαρακτήρισε προχθές πιθανό το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών τον Απρίλιο.
Παρόλο που η κυβέρνηση κάνει λόγο για ..."σενάριο επιστημονικής φαντασίας", στη Ρηγίλλης παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τα επικοινωνιακά -όπως λένε- παιχνίδια του πρωθυπουργού, που λόγω του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί εξαιτίας της οικονομικής του πολιτικής, προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να ενισχύσει το "φιλολαϊκό" προφίλ του.
Δεν είναι τυχαίες, συνεχίζουν στη Ν.Δ., η πρόσφατη επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στο Ερζερούμ, καθώς και η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων από τη χώρα μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως ανακοίνωσε πανηγυρικά στο προχθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο.
Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως κατέδειξε και από τον πρόσφατο ανασχηματισμό στους τομείς και τις γραμματείες της Ν.Δ., χαρακτηρίζοντας μάλιστα το νέο σχήμα "εκλογών και πανστρατιάς", έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να βρίσκονται άπαντες στο κόμμα σε εγρήγορση. Το ενδεχόμενο των εκλογών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διατύπωσαν και δημοσίως χθες δύο βουλευτές της Ν.Δ. και μέλη της "σκιώδους κυβέρνησης", ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Κώστας Γκιουλέκας.
"Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα η κυβέρνηση κάτω από την πίεση των πραγμάτων να θελήσει να προσφύγει σε νωπή λαϊκή ετυμηγορία. Και μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και την προσεχή άνοιξη", δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος (real fm), ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Γκιουλέκας, που εκτίμησε, μέσω του "Αθήνα 9.84", πως "είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε ανατροπές, δηλαδή πολύ πιθανό να προσφύγει η κυβέρνηση στις κάλπες".



ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
http://gianniotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_9336.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου