'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Νέοι μπελάδες για Μπερλουσκόνι

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά βρίσκεται ο Ιταλός πρόεδρος και τα καμώματά του καθώς η εισαγγελία του Μιλάνου διέταξε έρευνα για κατηγορίες που τον θέλουν να είχε "στενές επαφές" με δεκαεπτάχρονη συνοδό πολυτελείας.

Η εισαγγελία του Μιλάνου, με επίσημο ανακοινωθέν της, επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα σε βάρος του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την κατηγορία υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων και κατάχρησης δικαιώματος ενώ του ζητά να προσέλθει άμεσα για ανάκριση.
Οι εισαγγελείς, κάλεσαν τον «Καβαλιέρε», να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις ημερομηνίες: 21,22 και 23 Ιανουαρίου. Είναι σαφές, ότι μετά και την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, που επιτρέπει στους δικαστές να κρίνουν κατά πόσο οι υποχρεώσεις του ιταλού πρωθυπουργού, αποτελούν «εύλογο κώλυμα», θα είναι πιο δύσκολο, για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να αποφύγει να μεταβεί στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Η εισαγγελία προσθέτει ότι η έρευνα ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου και ότι ο "Καβαλιέρε" έχει κληθεί να καταθέσει. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός, είχε "στενές επαφές" με την δεκαεπτάχρονη συνοδό πολυτελείας Καρίμα Ρούμπι αλ Χασάν, από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2010 και η σχετική κλήση σε απολογία που του εστάλη από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, πλαισιώνεται "από αναλυτικές πληροφορίες που συνδέονται με αποδεικτικά στοιχεία". Η κύρια αναφορά, είναι σε σειρά συνομιλιών, από κινητά τηλέφωνα.
Όπως διέρρευσε, οι δικαστικοί, πρόκειται επίσης να ζητήσουν να ακολουθηθεί η «κατεπείγουσα οδός», με συντόμευση των προβλεπόμενων διαδικασιών, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του «μίστερ τιβί», από την μεριά τους, απαντούν ότι «πρόκειται για παράλογες και ανυπόστατες κατηγορίες, από την στιγμή που δεν υπήρξαν ποτέ σεξουαλικές επαφές του Μπερλουσκόνι με την κοπέλα αυτή.
Σε κάθε περίπτωση, το δικαστήριο του Μιλάνου, τυπικά, δεν είναι αρμόδιο να τις κρίνει. Εκτός από τον ιταλό πρωθυπουργό, στην ίδια υπόθεση, με την κατηγορία συμμετοχής στην προαγωγή της εκπόρνευσης ανηλίκων, ενέχονται και ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε (διεθυντής δελτίου ειδήσεων σε κανάλι του Μπερλουσκόνι), ο ατζέντης ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, και η περιφερειακής σύμβουλος του κεντροδεξιού «Λαού της Ελευθερίας», Νικόλ Μινέττι.

 Η μαροκινή ανήλικη είχε οδηγηθεί στα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας, μετά από καταγγελία φίλης της, που την κατηγορούσε για κλοπή προσωπικών αντικειμένων.
Η Νικόλ Μινέττι, κατηγορείται, έλαβε κλήση σε απολογία για παραβίαση του εθνικού νόμου περί εκπόρνευσης αλλά και για προώθηση της εκπόρνευσης ανηλίκων, την περίοδο, ακριβώς, κατά την οποία η Ρούμπι αλ Χασάν φέρεται να συναναστράφηκε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Χθες το μεσημέρι, τέλος, η αστυνομία, πραγματοποίησε έφοδο, τόσο στην προσωπική κατοικία της Μινέττι, στο Μιλάνο, όσο και της μαροκινής συνοδού πολυτελείας--η οποία, στο μεταξύ, ενηλικιώθηκε--στην Γένοβα.


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου