'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Δεν κατάφεραν να διαφύγουν!!!

Δεν  είχαν την τύχη με το μέρος  τους οι διαρρήκτες που χτύπησαν  στις περιοχές της Αρχαίας  Κορίνθου και του Ναυπλίου, καθώς  οι αστυνομικοί βρήκαν γρήγορα  τα ίχνη τους...
 
Στην πρώτη περίπτωση  κατάφεραν να ξεφύγουν, εγκαταλείποντας όμως την λεία τους, ενώ στην δεύτερη ο δράστης συνελήφθη.

Οι τρεις άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι είχαν «χτυπήσει» αρκετά σπίτια στην Αρχαία Κόρινθο έχοντας ως στόχο τις ακριβές τηλεοράσεις, εντοπίστηκαν από περιπολία αστυνομικών του τμήματος Βραχατίου την στιγμή που διέφευγαν με ένα αυτοκίνητο.


Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν, εγκατέλειψαν το Ι.Χ. και κατόρθωσαν να διαφύγουν πεζοί. Μέσα στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί  βρήκαν και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία και πέντε τηλεοράσεις με τα τηλεχειριστήρια τους που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Μια φορά το… μήνα έκανε διαρρήξεις σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής ένας κάτοικος Ναυπλίου, αλλά η δράση του εξιχνιάστηκε από την τοπική Αστυνομία και συνελήφθη. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε για απολογία στον ανακριτή, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε άδεια, 141 σφαίρες και δύο μαχαίρια, πράγμα που κάνει τις αρχές να εξετάζουν αν εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου