'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαίοι υπουργοί, βουλευτές φοροφυγάδες του ΣΔΟΕ!!!!

Ηχηρά ονόματα πολιτικών -τόσο ΠΑΣΟΚ όσο και ΝΔ- και γνωστών επιχειρηματιών βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή. Ονόματα υπουργών-βουλευτών έρχονται σύντομα αναπόφευκτα στη δημοσιότητα.

Για τα ονόματα των κορυφαίων πολιτικών-φοροφυγάδων είναι ενήμερος ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει «πράσινο φως» για διώξεις. Ενήμερος είναι και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το Ποντίκι, ακόμη και για μεγάλα ονόματα της παράταξής του.

Στη λίστα όσων ελέγχονται βρίσκονται ονόματα γνωστών πολιτικών που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την κοινή γνώμη για υποθέσεις φοροδιαφυγής. Ωστόσο, από τις έρευνες προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία και για άλλους πολιτικούς, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν απασχολήσει για σκάνδαλα και παράνομους πλουτισμούς.


Τουλάχιστον δέκα άτομα ελέγχονται εξονυχιστικά, άλλοι για αθέμιτο πλουτισμό και άλλοι για φοροδιαφυγή και απόκρυψη περιουσίας. Οι έρευνες αφορούν επτά εν ενεργεία βουλευτές και γνωστούς πολιτικούς, καθώς και τρεις επιχειρηματίες. Οι έρευνες κινούνται βάσει των ελέγχων των ορκωτών λογιστών στα «πόθεν έσχες» των πολιτικών, αλλά και στις πληροφορίες που συγκεντρώνονται.


Δυο πρώην υπουργοί μεγάλου βεληνεκούς τρέμουν τη δημοσίευση του ονόματος τους, καθώς αυτό θα δώσει οριστικό τέλος στις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες τους. Το ΣΔΟΕ δεν δίνει ακόμα τα επίμαχα ονόματα, καθώς συλλέγει τα τελευταία στοιχεία που θα «δέσουν» τις κατηγορίες με τέτοιο τρόπο που να μην επιδέχονται αμφισβήτηση. Και τότε η κατακραυγή του κόσμου θα είναι δεδομένη.


Ένα βήμα προς τον εξορθολογισμό της πολιτικής ζωής ή άλλο ένα πυροτέχνημα προς λαϊκή κατανάλωση; Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ επιμένουν οτι αυτή τη φορά προχωρούν μεθοδικά και έχουν ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις «βόμβες» που θα σκάσουν. Το εγγύς μέλλον θα δείξει.



www.fimes.gr
http://www.ierosagon.org/

1 σχόλιο:

  1. Αν ελεγαν, οτι Τουλάχιστον δέκα χιλιαδες πολιτικοι - απατεονες ελέγχονται εξονυχιστικά, άλλοι για αθέμιτο πλουτισμό, θα πιστευα οτι θα ξεβρομιασει η Πτριδα μας.
    Καπεταν Μιχαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή