'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Υπόθεση μυστήριο με νεκρό υπαξιωματικό στην Κρήτη...

Νεκρός βρέθηκε από κατοίκους του Φόδελε Ρεθύμνου Κρήτης, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ένας 35χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από την Πάτρα.

Ο άτυχος επισμηνίας ήταν σε ύπτια θέση σε ένα παγκάκι κοντά στο ποταμάκι της περιοχής.

Ο χώρος ήταν ανέπαφος, ενώ, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφθασαν στο σημείο, ο 35χρονος δεν έφερε κάποιο εμφανές χτύπημα στο σώμα ή στο κεφάλι.


Φορούσε πολιτικά ρούχα και κοντά του υπήρχε ένα κουτί με πετιμέζι, ενώ είχε τα χέρια στις τσέπες του.


Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι τον είχαν δει το προηγούμενο βράδυ να κάνει βόλτες στην περιοχή και είναι πολύ πιθανόν να ξεψύχησε στη διάρκεια της νύχτας στο σημείο όπου και εντοπίστηκε.


Στα ρούχα του βρέθηκαν η υπηρεσιακή του ταυτότητα, ένα δίπλωμα οδήγησης αλλά και ένα τετράδιο που έμοιαζε με ημερολόγιο, στο οποίο υπήρχαν κάποιες σημειώσεις που όσοι τις είδαν είπαν ότι δεν μπορούσαν να εξαγάγουν κάποια συμπεράσματα για το περιεχόμενό τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υπηρετούσε στην 126 Σμηναρχία Μάχης Ηρακλείου με την ειδικότητα του οδηγού, ωστόσο βρισκόταν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε σε διαρκή διαθεσιμότητα και περνούσε συνεχώς από υγειονομική επιτροπή.



Πηγή: patris
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου