'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Του δάγκωσε το αυτί, γιατί τον ζήλευε!!!!

Άνδρας-θύμα οικογενειακής βίας

Η οικογενειακή βία δεν αγγίζει μόνο τις γυναίκες. Πολλοί είναι και οι άντρες που πέφτουν θύματα των συζύγων τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, και μάλιστα, αρκετές φορές με «τραγικές» απώλειες


Ένα τέτοιο θύμα υπήρξε και ο Trevor Wainman από την Αγγλία. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά, η 44χρονη June Thomson, δάγκωσε το αυτί του Wainman, με αποτέλεσμα να του κόψει ένα μικρό κομμάτι, το οποίο στη συνέχεια έφτυσε στο πάτωμα.

Ο άτυχος άνδρας, σφαδάζοντας από τον πόνο, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο. Όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι, όσο και να έψαξαν, δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν το κομμάτι του αυτιού που έλειπε, με σκοπό να το τοποθετήσουν σε πάγο και αργότερα να το κολλήσουν και πάλι στη θέση του.


Όπως πιθανολογείται, το κομμάτι, μεγέθους δύο εκατοστών, πρέπει να είχε φαγωθεί από τον σκύλο της Thomson, τον Alfie, ράτσας Yorkshire Terrier. Η γυναίκα έφτασε σε αυτή τη πράξη, όταν μια μπαργούμαν κέρασε τον σύντροφό της ένα ποτό για τα γενέθλιά του.



Σήμερα, κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, ο Wainman, αποκάλυψε ενώπιον του δικαστή, πως η Thomson είχε και κατά το παρελθόν χειροδικήσει εναντίον του. Η σχέση, που κράτησε περίπου 14 μήνες, δεν ήταν και η πιο ευχάριστη, για τον πρόσφατα απολυμένο σεφ.

«Ήταν επιθετική και στο παρελθόν, ποτέ όμως τόσο πολύ» είπε χαρακτηριστικά στον δικαστή, ενώ συνέχισε: «Αν είχα επιτεθεί εγώ σε εκείνη, θα με είχατε στείλει κατευθείαν στη φυλακή». Τέλος, ο Wainman, όπως δήλωσε, σκοπεύει να παροτρύνει και άλλους άνδρες που έχουν πέσει θύματα από τη γυναίκα τους, να το καταγγείλουν.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου