'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτη γκάφα της αστυνομίας!

- Ανακοίνωσαν οτι οι γονείς της 27χρονης ήταν μέλη της RAF, χωρίς να το ελέγξουν
 
- Συνέντευξη του πατέρα της σε γερμανική εφημερίδα 


- Διεψεύδει οτι η σύζυγός του είναι μέλος της RAF...

Γκάφα άνευ προηγουμένου έκανε η αστυνομία ανακοινώνοντας οτι οι γονείς της 27χρονης γερμανίδας που συνελήφθη ήταν καταζητούμενοι ως μέλη της RAF και μάλιστα οτι ο πατέρας της σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βιέννη.


Η πραγματική μητέρα της 27χρονης ονομάζεται Μπάμπαρα Μέγερ, είναι γεννημένη το 1958, έχει άλλα δύο αγόρια ενώ το όνομα του πατέρα της είναι 'Αλμπερτ. Η Μπάρμπαρα Μέγερ, πρώην μέλος της RAF είναι γεννημένη το 1956 και έχει διαφορετικό πατρώνυμο. Ηταν πράγματι παντρεμένη με τον τον Χορστ Μέγερ και έχει μαζί του μία κόρη αλλά μετά το θάνατο του απέκτησε με άλλον άντρα κι έναν γιό.


Το τραγικό λάθος της αστυνομίας έρχεται να επιβεβαιώσει και συνέντυεξη του πατέρα της 27χρονης στη γερμανική εφημερίδα Bild και στο γαλλικό πρακτορείο του Βερολίνου. Ο Βόλφγκανγκ Μέγερ που ζεί και εργάζεται στις φυλακές της γερμανικής πρωτεύουσας, αποδέχεται οτι η κοπέλα που συνελήφθη είναι η κόρη του αλλά διαψεύδει οτι η σύζυγός του είναι μέλος της RAF. Παραδέχεται οτι η κόρη του ανήκει στον αναρχικό χώρο αλλά υποστηρίζει οτι ουδέποτε εχει πάρει μέρος σε βίαιες πράξεις.



newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου