'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πάρτε καφέ και πληρώστε όσο θέλετε...!!!

Τα χρήματα που συγκεντρώνει ανταποκρίνονται απολύτως σε όσα προσφέρει το μπαράκι του.

Ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Πράγα, βλέποντας τους πελάτες του να μειώνονται καθημερινά και τους λιγοστούς που απέμειναν να κατσουφιάζουν όταν τους έφερνε το λογαριασμό, σκέφτηκε να αφήνει όσους έμπαιναν στο καφέ του να αποφασίζουν μόνοι τους την τιμή του καφέ, του ποτού, του γλυκού, της μπύρας ή του σάντουϊτς που παράγγελναν με την ελπίδα να προσελκύσει πελατεία και να αποφύγει την χρεωκοπία που του είχε κτυπήσει για τα καλά την πόρτα.

"Η ιδέα τελικά προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και το καφέ είναι γεμάτο από νέους πελάτες που φέρνουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους. . ." δήλωσε καταευχαριστημένος ο ιδιοκτήτης του "Μπαρ Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι", που τώρα έχει άλλους μπελάδες στο κεφάλι του: πρέπει να προσλάβει τουλάχιστον δύο σερβιτόρους και βοηθούς για να τα βγάζει πέρα!


Πάντως όπως δήλωσε, άλλοι πελάτες πληρώνουν πολλά και άλλο λίγα ενώ είναι και μερικοί που δίνουν ελάχιστα κέρματα. Έτσι κι αλλιώς όμως, κατά μέσον όρο τα χρήματα που συγκεντρώνει ανταποκρίνονται απολύτως σε όσα προσφέρει το μπαράκι του.


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου