'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Για 330 ευρώ και 800 ευρώ εισφορές στο ΤΕΒΕ που αδυνατούσαν να πληρώσουν οι επαγγελματίες οδηγήθηκαν στην φυλακή..!!!!

Αντικατέστησαν την κράτηση με εθελοντική εργασία στην υπηρεσία καθαριότητας Για 330 ευρώ και 800 ευρώ εισφορές στο ΤΕΒΕ που αδυνατούσαν να πληρώσουν οι επαγγελματίες οδηγήθηκαν στην φυλακή και εισέπραξαν καταδίκες φυλάκισης 38 μέρες και 8 μήνες αντίστοιχα.  

Έκαναν όμως χρήση του
νόμου αντικατάστασης της κράτησης με εθελοντική προσφορά εργασίας και βρέθηκαν με καθημερινή τετράωρη απασχόληση στην υπηρεσία καθαριότητας. Πρόσφεραν κοινωφελή εργασία στην καθαριότητα με τετράωρη καθημερινή βάση και πενθήμερο ενώ είναι σίγουρο ότι την αδυναμία τους να καταβάλουν εισφορές που τους αφορούν και κατοχυρώνουν την σύνταξή τους έγινε γιατί υπήρχε πραγματική δυσκολία ανεύρεσης των χρημάτων τώρα που η αγορά περνά μεγάλη κρίση. 


Πάντως τα πινάκια των δικαστηρίων έχουν γεμίσει από υποθέσεις ανθρώπων της αγοράς που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο ΤΕΒΕ και οδηγούνται στην δικαιοσύνη. 

Το αδιέξοδο της αγοράς που νοιώθει ότι πλήττεται από την κρίση, που βλέπει ότι οι καταναλωτές είναι κουμπωμένοι σε περιττά έξοδα, ότι τα λειτουργικά τρέχουν χωρίς να έχει παρουσιαστεί μείωση είναι μεγάλο. 

Δεν είναι τυχαίο ότι κλείνουν καταστήματα που είχαν μια δυναμική παρουσία, ότι παραμένουν πολλά ανοίκιαστα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δοκιμάζονται κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει γιατί δεν αφορά μόνο την τάξη των επαγγελματιών αλλά έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους.


Ρεπορτάζ
Μελαχροινή Μαρτίδου
Χρόνος

http://laikoyra.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου