'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η Αυτοκτονία της MEGAN : Μια απίστευτη ιστορία Πλεκτάνης...

Τον Οκτωβριο του 2006 Δύο έφηβοι γνωρίζονται στο Διαδίκτυο, στο MySpace συγκεκριμένα, τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τα εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο.

 Ο Ενας εφηβος ηταν ο Τζος Έβανς, 16 ετών ο οποίος είχε μόλις μετακομίσει στη γειτονιά της 13χρονης Μέγκαν με την οποία ...
....αντάλλασσε μηνύματα στο MySpace. Όπως έλεγε ο Τζός στην Μεγκαν, στη μεταξύ τους επικοινωνία, δεν πήγαινε σχολείο αλλά είχε δασκάλους στο σπίτι, ενώ δεν είχε ούτε τηλέφωνο επειδή μόλις είχε μετακομίσει στην περιοχή. Πολύ γρήγορα, η γνωριμία των δυο Παιδιών, του Τζος και της Μέγκαν εξελίχτηκε σε διαδικτυακό ειδύλλιο,και έρωτα χωρίς όμως οι δύο νεαροί να έχουν βρεθεί ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο.




ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ "ΑΧΡΗΣΤΗ"

Λίγο πριν το πάρτι γενεθλίων της Μέγκαν τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Για ανεξήγητους λόγους, ο Τζος άρχισε να είναι επιθετικός και ειρωνικός προς τη Μέγκαν, λέγοντας της μάλιστα πως έμαθε, οτι η Μεγκαν δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζε, αποκαλώντας τη διπρόσωπη. Εκτός αυτού, δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα όλες τις συζητήσεις και τις ιδιαίτερες εξομολογήσεις της Μέγκαν. Μετά από την ανταλλαγή αρκετών μηνυμάτων μεταξύ Τζος, Μέγκαν , η 13χρονη βρέθηκε από τη μητέρα της κρεμασμένη στην ντουλάπα του δωματίου της. Το τελευταίο μήνυμα του Τζος προς τη Μέγκαν έλεγε, «Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος χωρίς εσένα».

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΟΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΓΚΑΝ ;

Αμέσως μετά την Αυτοκτονία της Μεγκαν το FBI διεξήγαγε έρευνες για την ταυτότητα του Τζος Έβανς.όπως αποδείχτηκε απο τις ερευνες , ο ΤΖΟΣ δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά το φανταστικό δημιούργημα μιας γειτόνισσα της Μέγκαν, που ονομαζονταν Λόρι Ντρου.


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΛΟΡΙ ;

Η Λόρι Ντρού ηταν 47 χρονών και ηταν η μητέρα της Σάρας ενός κοριτσιού που ηταν φιλη με την Μέγκαν.Η Φιλια τους ομως σταμάτησε μετά απο λίγο Καιρο.

ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΡΙ "ΕΠΙΝΟΗΣΕ" ΤΟΝ ΤΖΟΣ ;

Η Λόρι ήθελε, με τη βοήθεια του Τζος, να μάθει τους λόγους που σταμάτησε η Φιλία της κορης της με την Μέγκαν αλλά και τι σκεφτόταν η Μέγκαν για τη Σάρα. Εκτός από τη Λόρι και την κόρη της, τους κωδικούς πρόσβασης στο λογαριασμό του Τζος Έβανς γνώριζε η κόρη μιας άλλης γειτόνισσας, η οποία ήταν και εκείνη που μερικές εβδομάδες μετά το θάνατο της Μέγκαν, ομολόγησε στους Μέιερ την πραγματική ταυτότητα του Τζος Έβανς.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην κατάθεση που ακολούθησε, η Λόρι Ντρου δεν εμφανίστηκε καθόλου μετανιωμένη για όσα συνέβησαν και το ρόλο που έπαιξε στην απόφαση της Μέγκαν, στηριζόμενη στο ότι η 13χρονη έπασχε ήδη από κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας ούτως ή άλλως. Με βάση τη δική της εκδοχή, ο μόνος λόγος δημιουργίας του Τζος Έβανς ήταν για να μάθει τι σκεφτόταν η Μέγκαν για την κόρη της.

ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γεγονός ότι μία 47χρονη μητέρα έπλεξε μια τέτοια πλεκτάνη με στόχο μια 13χρονη προκάλεσε οργή στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεση στο Ίντερνετ. Η τοπική αστυνομία μάλιστα αναγκάστηκε να τοποθετήσει για αρκετές ημέρες περιπολικό έξω από το σπίτι των Ντρου για να τους προστατεύσει από τις επιθετικές διαθέσεις των γειτόνων.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

στις 15 Μαΐου 2008, το ομοσπονδιακό δικαστήριο που έχει επιληφθεί της υπόθεσης άσκησε δίωξη εναντίον της Λόρι Ντρου με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της άσκησης συναισθηματικής βίας, αλλά και παραβίασης των όρων χρήσης του MySpace. Οι διώξεις αυτές μπορούν να επισύρουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ "ΜΗΤΕΡΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ

Η Λόρι Ντρου είναι σήμερα γνωστή ως η «χειρότερη μητέρα στις ΗΠΑ». Αν υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να γίνει κατανοητό από την ιδιαίτερη ιστορία της Μέγκαν Μέιερ, είναι ότι το Διαδίκτυο εξακολουθεί να παραμένει ένας χώρος που απαιτεί τη μέγιστη προσοχή των χρηστών στις συναναστροφές τους και τα στοιχεία που δημοσιοποιούν. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για νεαρά άτομα, οι γονείς οφείλουν να γνωρίζουν τις διαδικτυακές δραστηριότητες και φιλίες των παιδιών τους, ώστε η διαδικτυακή κοινωνικοποίηση να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.





Αποσπάσματα απο kathimerini.gr
http://www.troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου