'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Παγίδα έστησε η Μediatel σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!!

Παγιδευμένοι είναι οι τηλεθεατές σε γραμμές υψηλής χρέωσης. Δικογραφία έχει σχηματισθεί για τέλεση απάτης και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών τηλε- ηχοπληροφόρησης Mediatel του κ. Σάββα Καρασάββα. 

Η εν λόγω εταιρεία έχει μαζέψει πλήθος καταγγελιών τηλεθεατών για την υπερχρέωση που γίνεται μέσω των γραμμών συνεργαζόμενων εταιρειών παραγωγής των επίμαχων τηλεπαιχνιδιών.
Στο στόχαστρο των δικαστικών και αστυνομικών αρχών έχουν τεθεί για μακρό διάστημα οι γνωστές γραμμές υψηλής χρέωσης (με πρόθεμα 9011 παλαιότερα 090) και ειδικότερα η χρήση τους κατά την προβολή τηλεπαιχνιδιών από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας με τη συμμετοχή τηλεθεατών. Οι αρμόδιες αρχές, όπως το ΕΣΡ, επί μακρόν αδράνησαν και έτσι οι γραμμμές audiotex εξελίχθηκαν σε επιχείρηση αρπαχτής με περίβλημα ψυχαγωγικό. Από αυτό το περίβλημα παγιδεύτηκαν αφελείς τηλεθεατές που για να κερδίσουν υποτιθέμενα τηλεοπτικά δώρα ή χρηματικά έπαθλα φούσκωναν τους τηλεφωνικούς τους λογαριασμούς περιμένοντας επί εικοσάλεπτα μέχρι να έρθει η σειρά τους να απαντήσουν σωστά... στο κουίζ. Οταν όμως ερχόταν η σειρά τους, η γραμμή «έπεφτε», το όνειρο για το δώρο χανόταν, οι διαχειριστές των γραμμών υψηλής χρέωσης κέρδιζαν τα ποσοστά τους και οι τηλεθεατές πλήρωναν τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Στην δικογραφία περιλαμβάνουν καταθέσεις αστυνομικών υπαλλήλων που έλαβαν μέρος στα απατηλά τηλεπαιχνίδια, αλλά και καταγγελίες ή μαρτυρίες «κανονικών» τηλεθεατών που υπέστησαν το κόστος της απάτης.



gossip-tv.gr
 http://e-freddo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου