'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Διεθνή ΜΜΕ για τα παπούτσια !!!!

Μεγάλα ΜΜΕ αφιέρωσαν μερικές γραμμές και στην επίθεση με παπούτσια που δέχθηκε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, χωρίς ωστόσο να δώσουν έκταση στην είδηση που την ενέταξαν στα παρασκήνια της ΔΕΘ και τις κινητοποιήσεις

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση για τον 50χρονο γιατρό, μέλος εθνικιστικής οργάνωσης,  που πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του πρωθυπουργού.

 Το Associated Press αναφέρει ότι τα ελληνικά σωματεία σχεδιάζουν κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενα για το σκληρό πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησης λίγες μόλις ώρες από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει μια πρώτη γεύση φαίνεται πως πήρε ο Γ. Παπανδρέου όταν ένας άνδρας του πέταξε τα παπούτσια του τη στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε μόλις εγκαινιάσει της 75 ΔΕΘ.
Παράλληλα, το πρακτορείο αναφέρεται και στη διαδήλωση των 600 ιδιοκτητών φορτηγών αλλά και στα δρακόντεια μέτρα που έχουν ληφθεί από τις αρχές.

 Με τίτλο "Τα ελληνικά σωματεία διαμαρτύρονται ενάντια στα μέτρα λιτότητας" το BBC παρουσιάζει με τη σειρά του την ελληνική πραγματικότητα στη ΔΕΘ αναφέροντας ότι οι διαδηλώσεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν πριν από την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού.

Παράλληλα, δε θα μπορούσε να παραλείψει και την επίθεση που δέχτηκε ο Γ. Παπανδρέου λέγοντας ότι ο 50χρονος γιατρός δεν βρήκε ωστόσο το στόχο του.

Μάλιστα, όπως είπε στο  BBC ο Δρ Ραπαδέσης πριν από την επίθεση, ο πρωθυπουργός δεν έτυχε θερμής υποδοχής αλλά τουναντίον λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχει παραδώσει τη κυριαρχία της χώρας και έχει αφήσει το λαό να βυθιστεί στη φτώχεια". 

http://news247.gr

1 σχόλιο:

  1. ο χαρακηρισμος "μελος εθνικιστικης οργανωσεως"προκαλει νευρικο γελιο..Ενας ανοητος αγραμματος αφελης ψευτης εθνικιστης ?Απο που κι ως που?
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή