'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Σε δύο χρόνια και ... αν θα δούμε "άσπρη" μέρα ...

Σε δύο χρόνια και αν… θα δούμε «άσπρη» μέρα και αν, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρξουν παροχές στους αδύναμους από το 2012 (προεκλογική χρονιά).

Όσον αφορά το αν θα υπάρχει αναπροσαρμογή του προγράμματος που μας επιβάλλεται για λόγους λιτότητας, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε «η αναζήτηση νέων λύσεων είναι αυτονόητη διαδικασία κατά την υλοποίηση υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης κάποιων μέτρων από εναλλακτικά, που μπορούν να φέρουν το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τα επώδυνα μέτρα που επιβλήθηκαν υποστήριξε ότι «ελάχιστοι έχουν το θάρρος να περιγράψουν στους πολίτες τι θα σήμαινε μια στάση πληρωμών για τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, την κοινωνία ολόκληρη», ενώ διαψεύδει τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν χρήματα για τις νέες συντάξεις.

Τέλος, δικαιολογεί την επιβράδυνση στην αναπτυξιακή πολιτική με την έλλειψη κονδυλίων, ενώ παραδέχεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ρύθμισης παλαιών υποθέσεων.

star.gr
http://www.madata.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
    Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
    1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
    2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
    3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
    4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
    5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
    Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
    Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
    Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή