'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Έβρισκαν θύματα στο Facebook !!!

Από τις εγγραφές των ιδιοκτητών σπιτιών, στο Facebook, που δήλωναν που βρίσκονται κάθε στιγμή, τρεις διαρρήκτες έμπαιναν στα σπίτια τους όταν έλειπαν και τους έκλεβαν.

Κλοπιμαία αξίας τουλάχιστον 200 χιλιάδων δολαρίων εντόπισε η αστυνομία της πόλης των Νάσουα των ΗΠΑ. 

Οι διαρρήκτες χρησιμοποιούσαν το Facebook και όταν εντόπιζαν μέσω του σάιτ κοινωνικού δικτύου ότι τα θύματα έλειπαν από τα σπίτια τους τα λήστευαν.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας υπήρξαν τουλάχιστον 50 διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη τον περασμένο Αύγουστο. . Οι ανακριτές είπαν ότι οι ύποπτοι χρησιμοποιούσαν τους δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook για τον εντοπισμό των θυμάτων.



Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης δήλωσε στους πολίτες "Να είστε προσεκτικοί στο τι γράφεται σε αυτές τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι από αυτούς τους εγκληματίες, έψαχναν τους στόχους τους μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης".

Μετά από ερευνά η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τρεις νεαρούς οι οποίοι είχαν γδύσει τα σπίτια των κατοίκων της πόλης. Πρόκειται για τους Βίκτορ Ροντρίκεζ, Μάριο Ρόχας και Λεονάρτο Μπαρόσο.

Η αρχές έδωσαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τα κλοπιμαία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ληστές είχαν κλέψει χιλιάδες σφαίρες.




Πηγη : news247.gr
Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου