'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου …!!

Σε μια Ελλάδα, που δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, με τους Έλληνες να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, στα πλαίσια μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης, ας κλείσουμε τα μάτια και ας φανταστούμε τι θα ήταν διαφορετικό, στην περίπτωση που πρωθυπουργός της χώρας, δεν ήταν ο ΓΑΠ, αλλά ο πατέρας Ανδρέας.

Καταρχήν, στην Ελλάδα θα κυριαρχούσε μια χαλαρότητα, μια ανεμελιά, ένας αέρας υπεροχής. Φυσικά, θα ήταν ακόμα υπουργός, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος τώρα θα φρόντιζε να προικίσει την αγαπημένη του κορούλα, με ένα οικοδομικό τετράγωνο στην συμπρωτεύουσα, καθώς την Αθήνα την εξαντλήσαμε. Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, θα εξακολουθούσε να ηγείται της αντιπολίτευσης, με κύριο μέλημα να προωθήσει πια στον πολιτικό στίβο τα εγγόνια και τα δισέγγονα.
Όσον αφορά, τώρα, τους ελεγκτές του ΔΝΤ, όλα θα ήταν διαφορετικά. Είμαι σίγουρος, ότι με τον Ανδρέα πρωθυπουργό, δεν θα υπήρχε περίπτωση να διαμένουν στην Αθήνα!  Χάθηκε, μια Μύκονος, μια Κέρκυρα, μια Ελούντα βρε αδελφέ! Και φυσικά, οι εικόνες  με τους κουστουμαρισμένους τεχνοκράτες, με μια τυρόπιτα στο χέρι να αποσύρονται στο ξενοδοχείο τους, δεν θα υπήρχαν. Μια αστακομακαρονάδα, μια καραβίδα, μια τηγανιά μπαρμπούνια τουλάχιστον. Αλλά εκεί που ο αείμνηστος , Ανδρέας, θα μεγαλουργούσε, θα ήταν στο θέμα της διασκέδασης. Πως θα καταλάβεις το μεγαλείο της χώρας μας, αν δεν πιείς ένα δωδεκάρι  chivas, ακούγοντας Αντώνη Ρέμο, Νίκο Βέρτη, έστω έναν Σφακιανάκη; Να ρίξουν, οι τεχνοκράτες σωρό τα πανέρια με τα λουλούδια, σε καλλίγραμμες κορασίδες, για να δούμε πότε ξεχνούν τα απαισιόδοξα νούμερα και τους χαμηλούς δείκτες. Ο Ανδρέας, ως γνήσιος κιμπάρης που ήταν, δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη.
Τέλος, ποτέ δεν κατάλαβα, που είναι το παράλογο, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ΑΕΠ, προσμέτρησε τα έσοδα από τις ιερόδουλες και το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Ο Ανδρέας, θα προχωρούσε ακόμα πιο πολύ. Με υπουργό Οικονομικών, τον Κώστα τον Σημίτη, θα εκμεταλλευόταν τον ήλιο, τις βραχονησίδες, τα βότσαλα, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε. Γιατί η Ελβετία και η Σουηδία να είναι καλύτερες από εμάς; Ας ζήσουμε το τώρα και ποιος άραγε σκέφτεται το μέλλον; Ποιος είναι αυτός ο ΑΕΠ και το ΔΝΤ, που τολμούν να μας δείχνουν τα δόντια τους;
Τέλος, μια απορία, με Ανδρέα πρωθυπουργό, θα τολμούσε κανείς, να μιλήσει για ολική απαγόρευση του καπνίσματος;

Slapologos

 http://www.slap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου