'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί οι ποδοσφαιριστές απατούν τις γυναίκες τους!

Με αφορμή τα διάφορα παραστρατήματα των ποδοσφαιριστών και ειδικότερα των Άγγλων κατά το πρόσφατο παρελθόν, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους διάσημοι αστέρες του ποδοσφαίρου οδηγούνται στην απιστία.
 
Ο Ricketts εξιστορεί με απίστευτες λεπτομέρειες το όσα βίωσε κατά τη διαδρομή του στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
«Στον απόηχο του ερωτικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Wayne Rooney, πολλοί από...
εσάς θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του και που δείχνει ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του τον έρωτα των παιδικών του χρόνων, επιτρέπει στον εαυτό του να τα καταστρέψει όλα περνώντας «καυτές» βραδιές με ιερόδουλες πολυτελείας. Λοιπόν, συγγνώμη που το λέω αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά εκτεθειμένος στους προβολείς της δημοσιότητας κατά τη θητεία μου στη Tottenham (2002-2005), γνώρισα έναν τρόπο ζωής εντελώς διαφορετικό: νυχτερινά κέντρα, πολυτελή εστιατόρια, ακριβά αυτοκίνητα και γυναίκες. Σύντομα ανακάλυψα την εξουσία που σου προσφέρουν τα χρήματα και η αναγνωρισιμότητα και με τα οποία αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και ότι κανένας δεν μπορεί να σε πειράξει.
Όταν ταξίδευα με τους πρώην συλλόγους μου για εκτός έδρας παιχνίδια, πολλές κοπέλες χτυπούσαν τις πόρτες των δωματίων που διαμέναμε εμείς οι ποδοσφαιριστές έτοιμες να μας προσφέρουν διάφορες απολαύσεις. Κάποιοι αρνούνταν, αλλά δεν έχουν όλοι τέτοιον αυτοέλεγχο και πειθαρχία. Αμέσως διαπίστωσα πόσο εύκολο ήταν να περάσεις νύχτες καυτού σεξ. Υπήρχαν βραδιές που πηγαίναμε σε στριπτιτζάδικα, με μεγάλα ποσά να ξοδεύονται αλόγιστα και τα κορίτσια να μας ακολουθούν πίσω στο ξενοδοχείο απλά για λίγα χρήματα παραπάνω.
Ακόμη και αν δεν ήθελες να μπλεχτείς στην όλη κατάσταση, αυτή η πραγματικότητα στεκόταν μπροστά σου προκλητική… Θυμάμαι μία φορά που ένας πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν πάντα καλό παιδί, ξύπνησε ένα πρωί και βρήκε μια άγνωστη κοπέλα να κρύβεται στο μπάνιο του δωματίου του. Την είχε φέρει ο συγκάτοικός του στο ξενοδοχείο. Δεν έκανε τίποτα περίεργο με το κορίτσι. Αντίθετα, μάλιστα εξοργίστηκε και τα έβαλε με τον συγκάτοικό του. Πάντως, αν ήταν κάποιος άλλος που δεν είχε τόσο δυνατό χαρακτήρα, δύσκολα θα αντιστεκόταν στον πειρασμό…
Σε μια βραδινή έξοδο, ένας συμπαίκτης μου παρήγγειλε σαμπάνια και μου τόνισε ότι οι κοπέλες παρακολουθούν τις σερβιτόρες για να δούνε σε ποιο τραπέζι θα την αφήσουν. Οι γυναίκες είναι σαν τους γύπες. Βλέπουν το ποδόσφαιρο ως αγορά και θέλουν τις ακριβότερες και καλύτερες μάρκες. Σε βλέπουν και εκτιμούν την αγοραστική σου δύναμη. Οι παίκτες συχνά παίρνουν τις γυναίκες που παλιότερα βρίσκονταν στο πλευρό κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών και οι οποίες μάλιστα δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα μ’ αυτό. Μια φορά συνομιλούσα στο διαδίκτυο με μια κοπέλα που με περηφάνια μου έλεγε ότι είχε πολλές σχέσεις με ποδοσφαιριστές. Νόμιζε ότι λέγοντάς το μου θα το θεωρούσα τέλειο.
Ακόμα βλέπω τα ίδια πρόσωπα στο διαδίκτυο, τα οποία έχουν τον ίδιο πάντα σκοπό. Να γνωρίσουν έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά θεωρώ ότι οι παίκτες που δεν έχουν δεσμό, δεν θα έπρεπε να κρίνονται για τις επιλογές τους, αν και σίγουρα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχική ισορροπία. Οι παντρεμένοι που ανταποκρίνονται θετικά στις προκλήσεις είναι αυτοί που κάνουν λάθος, καθώς αυτή η επιλογή τους μπορεί να τους κοστίσει τις οικογένειές τους και να βγάλει στη φόρα την ιδιωτική τους ζωή. Όπως συνέβη με τον Tiger Woods. Αυτό που έκανε δεν διαφέρει και πολύ με αυτά που κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές: Αλλάζουν τις κάρτες sim των κινητών τους σαν να τους παρακολουθεί η ΕΥΠ, απλά και μόνο για να κρατήσουν κρυφό το μυστικό τους. Τα ψέματα έγιναν τρόπος ζωής για πολλούς και δεν τα χρησιμοποιούν απλά για να καλύψουν την αδυναμία τους. Για μερικούς έγιναν ένα είδος «αρρώστιας».
Μερικές από τις συζύγους και τις ερωμένες των παικτών πρέπει να σκεφτούν: «Πως θα κρατήσουν τους άνδρες τους μακριά από την απιστία». Θα σας πω κούκλες μου: «Απλά δεν μπορείτε». Έτσι δεν έχει καμιά σημασία αν κάνετε πλαστική στήθους, αν αλλάξετε χτένισμα και κούρεμα, αν φορέσετε πιο sexy ρούχα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα αποτρέψει τον δικό σας άνθρωπο από το να κλείσει ένα ραντεβού με την Sandra από το Essex. Όπως άλλωστε είδαμε με την Cheryl Tweedy. Κάποιες φορές το να είσαι όμορφη δεν αρκεί…
Υπήρχε ένας διεθνής παίκτης, με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης, που όλο έκανε «βρωμιές». Θα πήγαινα στο σπίτι του και η κοπέλα του θα παραπονιόταν σε μένα γι’ αυτό. Αυτός θα καθόταν απέναντι με την αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Εκείνο τον καιρό ήθελα να της πω να φύγει μακριά του, καθώς ήταν καλή μου φίλη καιρό πριν τον γνωρίσω, αλλά επειδή ήταν συμπαίκτης μου έπρεπε να τον καλύψω. Στο ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν κώδικας τιμής να κρατάς τον στόμα σου κλειστό, γιατί παίζονται πολλά στον χώρο και κανείς δεν θέλει να μιλήσει, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του».
Η απάντηση στο ερώτημα λοιπόν είναι απλή: Γιατί αν σου την πέσουν εσένα αυτές που την πέφτουν στους αστέρες της μπάλας, εσύ πές όχι! Εγώ δεν λέω!


http://sportygossip.com/
http://rokakias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου