'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πάρτυ υποδοχής (!) του πρωθυπουργού μετά το πέρας των δυσοίωνων εξαγγελιών!!!!!!!!!!!!!!

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτές τις ημέρες η Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες πολίτες να δηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους διαδηλώνοντας ενάντια στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, από τη στιγμή που πήρε την εξουσία στα χέρια της πριν από ένα χρόνο περίπου.  

Εργαζόμενοι και άνεργοι πολίτες, συμβασιούχοι, συνδικάτα, οργανώσεις, γιατροί, δημοσιογράφοι, ακόμη και αστυνομικοί θα ενώσουν τις φωνές τους για να δείξουν .... στην κυβέρνηση πως ο λαός δεν αντέχει άλλα δυσβάσταχτα μέτρα, με τις ευλογίες της τρόικας βεβαίως. Παρά ταύτα, κάποιοι διοργανώνουν πάρτυ (!) για την υποδοχή του πρωθυπουργού στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο «η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης ενημερώνει πως το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:00 θα διοργανώσει party για την άφιξη του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 75ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αναψυκτήριο «ΟΑΣΙΣ» όπισθεν Δημαρχείου Νεάπολης περιοχή πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη». 

Εκτός των άλλων, εντύπωση προκαλεί η διοργάνωση πάρτυ και όχι, για παράδειγμα η παράθεση γεύματος, αφού οι διοργανωτές επιθυμούν μάλλον να δώσουν εορταστικό τόνο στην υποδοχή του Γ. Παπανδρέου, παρά τη «βαριά ατμόσφαιρα» που θα επικρατεί στην πόλη.

πηγή
http://activistis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου