'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κορίτσια μόνα ψάχνουν… και ΔΕΝ βρίσκουν! 10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!!!!

Τι γίνεται όταν ο φτερωτός θεός αποφασίζει να κατέβει σε απεργία όσον αφορά στη δική σου περίπτωση;
 
Κορίτσια μόνα ψάχνουν... και δεν βρίσκουν. Ή βρίσκουν και πολύ γρήγορα χάνουν και πάλι μένουν μόνες. 

Συνηθισμένη συζήτηση στα γυναικεία πηγαδάκια. Όλες μας έχουμε κάποιον κατά νου και τελικά αποδεικνύεται δεσμευμένος, με φοβία δέσμευσης, νάρκισσος, προβληματικός... Ουφ!
Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Η ανάγκη σου για συνύπαρξη συνεχώς μεγαλώνει και ο αντίκτυπος που έχει στην ψυχολογία σου δεν είναι καλός. Τα νεύρα σου... Άλλες φορές στεναχωριέσαι, άλλες απογοητεύεσαι, άλλες φρικάρεις πραγματικά κι άλλες κάποιες ηλιαχτίδες αισιοδοξίας σε γεμίζουν δυναμισμό και χαμογελάς, πιστεύεις... Όλα είναι θέμα χρόνου. Η πίστη σου στον πρίγκιπα ακλόνητη. Κι απογοήτευση, η διάψευση των προσδοκιών πονάει ολοένα και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες στο ημερολόγιο της ψυχολογίας σου.
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολλές γυναίκες και πολλούς άντρες, διαφορετικούς χαρακτήρες, προσωπικότητες που κυκλοφορούν εκεί έξω κι ενδεχομένως κάποια στιγμή να πέρασαν και από τη δική σου ζωή. Ξέρει τι σε απασχολεί, τι σε προβληματίζει και πως νιώθεις. Τι ρωτήσαμε λοιπόν τι θα συμβούλευε τα σημερινά κορίτσια... με μοναδικό σκοπό να κάνει το παρόν μας πιο εύκολο.
ΟΙ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ
  1. “Τα σημερινά κορίτσια δεν πρέπει να “σκάνε” καθόλου, διότι η ζωή μας δεν γυρίζει γύρω από έναν άντρα” συμβουλεύει η κ.Μαυράκη λαμβάνοντας υπόψην της πως πολλές γυναίκες νιώθουμε ότι δεν έχουμε ζωή όταν δεν έχουμε σύντροφο.
  1. “Μπορεί σήμερα να μην έχεις αυτό που θέλεις, αλλά μακροπρόθεσμα έχεις πάντα αυτό που προσδοκάς. Μπορεί να μην έχουμε σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε για πάντα μόνες”.
  1. “Όσο καιρό είμαστε μόνες μπορούμε να κάνουμε θαυμάσια πράγματα με τις φίλες μας που όταν θα έρθει η σχέση θα μας τα κόψει και θα τα νοσταλγούμε”.
  1. “Όσο λιγότερο απελπισμένες είμαστε τόσο πιο πιθανό είναι να προσελκύσουμε έναν άνδρα. Οι άντρες μυρίζονται από μακριά την απελπισία και δεν μας προτιμούν”.
  1. “Αγαπάμε τον εαυτό μας. Όσο περισσότερο αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας τόσο αυτό αντανακλάται και στους άλλους και μας αγαπούν και οι άλλοι”.
  1. “Ανεβάζουμε την αυτοεκτίμησή μας και πιστεύουμε ότι αξίζουμε γι' αυτό που είμαστε. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”.
  1. “Φροντίζουν ώστε να αναδεικνύουμε τα θετικά μας”.
  1. “Νοιαζόμαστε και για τους άλλους λίγο. Δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στο τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε, στο τι έχουμε και τι δεν έχουμε αλλά ακούμε και λίγο να δούμε τι λένε οι άλλοι, τι θέλουνε οι άλλοι”.
  1. “Ενημερωνόμαστε και ανοίγουμε ορίζοντες έτσι ώστε να μας βρει κάποιος ενδιαφέρουσες διότι με το να ασχολούμαστε μόνο με τη χαλάουα και το τι θα φορεθεί το χειμώνα... δεν υπάρχει περίπτωση να μας κοιτάξει κανένα αγόρι. Αν ξέρουμε το σκορ του τελευταίου αγώνα ίσως και βρούμε ένα πάτημα για συζήτηση”.
  1. “Αν είμαστε ο εαυτός μας και πιστέψουμε σε μας θα έρθει και ο σύντροφος και θα είναι και καλός”.
    http://www.blogotsarka.gr/?p=75365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου