'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Έφυγε άνδρας... γύρισε γυναίκα!!!!

Έκπληκτοι έμειναν οι πυροσβέστες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λονδίνου όταν ο αρχηγός τους έφυγε για διακοπές κι επέστρεψε ως γυναίκα.

«Από εδώ και πέρα θα με φωνάζετε...
Jessica», τους δήλωσε κοφτά ο 45χρονος Paul Canning, που κυριολεκτικά γύρισε από τις διακοπές άλλος άνθρωπος, με μέικ απ, περούκα κι άλλο όνομα.


Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Sun, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος πέρασε από σεμινάριο, προκειμένου να ενημερωθεί για την αλλαγή φύλου και όλες τις επιπτώσεις που έχει ως κοινωνικό φαινόμενο στο περιβάλλον του χειρουργηθέντα, ενώ επισημάνθηκε πως όποιος πυροσβέστης δεν πειθαρχήσει και δεν αναφέρεται στον αρχηγό του ως «η» θα αποβάλλεται ή θα αντιμετωπίζει άλλη τιμωρία. 


Φίλοι του αρχιπυραγού δήλωσαν πως η Jessica, πλέον, ήθελε χρόνια να κάνει αυτήν την εγχείριση, αλλά οι γιατροί της είπαν πως πρέπει να μάθει να ζει ως γυναίκα για 18 μήνες και μετά να προχωρήσει στην οριστική αλλαγή φύλου μέσω εγχείρισης. 


Ένας συνάδελφος πυροσβέστης δήλωσε: «Αν έτσι είνα ιπιο ευτυχισμένος, εμείς θα τον στηρίξουμε απόλυτα». Ο αρχηγός υπήρξε παντρεμένος κι έχει ένα παιδί, αλλά εδώ και δέκα χρόνια έχει ανακοινώσει πως είναι ομοφυλόφιλος.


http://24gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_6444.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου