'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

H Google προσφέρει $3.5 εκατομμύρια σε προγραμματιστή για να μη φύγει στο Facebook!!!

Μετά την κίνηση της Google να αποτρέπει τη δυνατότητα των χρηστών του Facebook να εισάγουν τις επαφές τους από το Gmail, τώρα πάλι η Google συνεχίζει τη...
μάχη της ενάντια στο Facebook.
  
Και γιατί η Google ξεκίνησε αυτό τον πόλεμο; Η Google εξαρχής ήθελε να δημιουργήσει ένα ανοιχτό δίκτυο όπου θα προβάλλονται στοχευμένες διαφημίσεις στους χρήστες του, ενώ το Facebook θέλει να περιορίσει το internet μέσα σε αυτό, το Facebook θέλει να γίνει το internet. 

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στη μάχη των δύο γιγάντων του διαδικτύου, με το Facebook να προσπαθεί να πάρει προγραμματιστές της Google στην υπηρεσία του. Η Google θέλει να σταματήσει με κάθε τρόπο αυτές τις κινήσεις του Facebook, δίνοντας υπέρογκα bonus στους προγραμματιστές της, στους οποίους προσφέρθηκε αντίστοιχη θέση στο Facebook.

Σύμφωνα με το Techcrunch, πρόσφατα ένας προγραμματιστής της Google πήρε bonus 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να μην φύγει στο Facebook! Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η Google έδωσε αύξηση σε όλους τους υπαλλήλους της η οποία ξεκινούσε από 10%.



Απ'ότι φαίνεται το 2011 θα είναι η χρονιά Google vs Facebook, σε αντίθεση με το 2010 που ήταν Apple vs Adobe.


http://www.blogotsarka.gr/?p=75685 
http://dinatos.blogspot.com/2010/11/h-google-35-facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου