'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Με κάθε διαμέρισμα... δώρο και το πάρκινγκ!!!

Σ
τα τρία ακίνητα το ένα δώρο!  

Με άτοκες δόσεις, «bonus» που περιλαμβάνουν από θέσεις πάρκινγκ και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι... πόμολα, ακόμα και με «πακέτα» τεσσάρων ή και περισσότερων διαμερισμάτων σε τιμή πολύ χαμηλότερη από ό,τι αν πωλούνταν το καθένα ξεχωριστά, οι εργολάβοι οικοδομών και οι κατασκευαστές παραθεριστικών κατοικιών προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες και να «αναθερμάνουν» την αγορά ακινήτων που πνέει τα λοίσθια!

«Οταν βρίσκεται σε μία περίοδο που χρειάζεται ρευστότητα ο κατασκευαστής ίσως «θυσιάσει» και ένα διαμέρισμα, με την ελπίδα ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί και ότι οι τράπεζες θα αρχίσουν να δίνουν δάνεια» τόνισε ο γνωστός μεσίτης Κωνσταντίνος Κοπανιτσάνος.
Αλλη μία τακτική των εργολάβων για να πουλήσουν όσα ακίνητα βρίσκονται στα αζήτητα είναι να δίνουν ως «δώρο» θέσεις πάρκινγκ, αποθήκες μέχρι και πόμολα. «Για να ενθαρρύνουν την πώληση κάποιοι εργολάβοι συμπεριλαμβάνουν μέχρι και στεγασμένα πάρκινγκ» επισήμανε ο κ. Κοπανιτσάνος. 

Ο Παναγιώτης Βρεττάκος, επίσης ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην Πάτρα, έχει να «κλείσει δουλειά» τα τελευταία δύο χρόνια. «Αυτή τη στιγμή έχω ένα στοκ ακινήτων που μένει "ακούνητο". Εγώ είμαι έτοιμος να κλείσω το γραφείο» δήλωσε απογοητευμένος. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου